Klímaszerelés, klíma szerviz > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Klímaszerelés, klíma szerviz > 20 weboldal. Kategória leírása: Klímaszerelés, javítás, szerviz.

szerviz.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Samsung klíma, Webkliam
Samsung klíma, Webkliam
http://www.webklima.hu/

Samsung, LG, Hitachi és az összes fontos klíma berendezés a legjobb áron egy helyen! Forgalmazás, telepítés, karbantartás. Split klímák, lakossági, ipari berendezések.

www.webklima.hu
Salgó és Fia Kft.
Salgó és Fia Kft.
http://www.salgo.eu/tevekenysegek/epuletgepeszet/

Épületgépész csapatunk vállalja víz-, gáz-, fűtés, klíma szerelések, javítások elvégzését.

www.salgo.eu
NamaCool Kft. Szeged
NamaCool Kft. Szeged
http://www.szellozotisztitas.eu

Szolgáltatás Lakossági: Panelházak szellőző légcsatornáinak teljeskörű tisztítása, fertőtlenítése, Társasházak szellőzőrendszerének teljeskörű tisztítása, fertőtlenítése, Szellőzőrendszerek kamerás hibafeltáró vizsgálata, dvd-re rögzítése, Légcsatornák, szerelvény járatok, lefolyó csövek kamerás vizsgálata, Ipari száraz elszívó rendszerek: szellőző, központi klíma berendezések és azok légcsatornáinak tisztítása, fertőtlenítése, vírus-gomba-baktérium mentesítése.áruházak szellőző rendszereinek teljes körű tisztítása és fertőtlenítése. Tisztítás a szennyeződéstől függően történhet száraz vagy vegyszeres módon, fertőtlenítés vegyszeres úton történik, célirányosan gomba, baktérium és vírus ellen. Szellőzőrendszerek kamerás hibafeltáró vizsgálata, dvd-re rögzítése, Ipari zsírelszívó rendszerek tisztítása, tetőventilátorok zsírtalanítása

www.szellozotisztitas.eu
Klímaszerelés, klímatelepítés
Klímaszerelés, klímatelepítés
http://www.szegedklima.hu

A klímaberendezések, páramentesítők és légtisztítók forgalmazásán kívül vállaljuk a berendezések beszerelését Szegeden és a környező településeken, valamint a berendezések rendszeres felülvizsgálatát. A Szegedklíma.hu weboldalra látogatók különböző berendezések között böngészhetnek, mint a páramentesítő és inverteres klíma, köztük parapet klímák, uszodai és ipari páramentesítők, légtisztító berendezések. A böngészést többféle keresési mód könnyíti meg, mint például a márkanév szerinti, teljesítmény, típus szerinti keresés.

www.szegedklima.hu
Komfort Klíma szerelés, karbantartás
Komfort Klíma szerelés, karbantartás
http://www.komfortklima.hu

Komfort Klíma Kft. - klíma telepítés, klímaszerelés, karbantartás! Válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő klímaberendezést! A Komfort Klíma Kft. által kínált légkondicionáló berendezések között különböző műszaki színvonalú és árkategóriájú berendezések szerepelnek, ezért vagyunk képesek minden megrendelőnk egyedi igényét kielégíteni. Cégünk szakemberei komoly tapasztalattal rendelkeznek az épületklimatizálás, klímaszerelés terén. Partnereink gyarapodása a mi gyarapodásunk is, ezért jól felfogott és nyíltan felvállalt üzleti érdekünk, hogy a velünk együttműködő vállalkozások és magánszemélyek minél sikeresebbek legyenek.

www.komfortklima.hu
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
http://www.klimavaros.hu

Vállalkozásunk klíma szereléssel és készülékek karbantartásával foglalkozik. Elsősorban japán készülékek helyszíni felmérés után ajánlatban kiadott japán berendezések eladásával, beszerelésével javítja új ügyfelei komfortját. Kizárólag saját, általunk vitt légkondicionálókat szerelünk. Karbantartás és klímaszerelés Budapesten és Pest megyében történik.

www.klimavaros.hu
Klíma-Európa Szerviz
Klíma-Európa Szerviz
http://www.klima-europa.hu/

Légállapot szabályzó berendezések telepítése, javítása, karbantartása, üzemeltetése.

www.klima-europa.hu
"Kovács" Hűtő és Klímaszerviz
"Kovács" Hűtő és Klímaszerviz
http://www.klima.mzy.hu/

Kovács Gábor 1983-tól foglalkozik háztartási és ipari hűtőgépek javításával, hűtőkamrák telepítésével. Ez a tevékenységi kör később kibővült a klímaberendezések forgalmazásával, beszerelésével, szervizelésével illetve karbantartásával. 3300 Eger, Maklári út 151.

www.klima.mzy.hu
Klíma-javítás
Klíma-javítás
http://www.klima-javitas.hu/

Klima javitás - Elromlott, bedöglött, zörög, csöpög? Ezen a weboldalon megtalálhatja a klímaszerelőt, aki megjavitja, felszereli és karbantartja az ön klímáját! Egy klímaberendezés sokféleképpen elromolhat, főleg ha elmulasztják az évi karbantartást! Ha már bekövetkezett a sajnálatos esemény, akkor is van még remény, mert minden javítható!

www.klima-javitas.hu
Hornyák Hűtő és Klímatechnikai Szerviz
Hornyák Hűtő és Klímatechnikai Szerviz
http://www.hutoklimaszerviz.hu/

Klímaberendezések javítása, karbantartása, baktérium mentesítés garanciával! 1181 Budapest, Kossuth Lajos u. 7/b.

www.hutoklimaszerviz.hu
KZ klíma - klímaszerelés felsőfokon
KZ klíma - klímaszerelés felsőfokon
http://www.kzklima.hu

A KZ klíma csapata klímaberendezések forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos és inverteres split klímák beszereléssel és ingyenes helyszíni felméréssel. Az inverteres klíma a hagyományos klíma készülékek korszerűbb, modernebb változata, használatával kevesebb villamos energiát fogyaszt, és még a környezetet is kíméli.

www.kzklima.hu
klíma szerelés, javítás - gyorsszolgálat non stop 0-24 Budapest
klíma szerelés, javítás - gyorsszolgálat non stop 0-24 Budapest
http://0-24klima.hu

15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk. Főbb tevékenységeink: klíma szerelés klíma javítás klíma karbantartás klíma tisztítás és klíma szerviz klíma szerelés klíma javítás klíma karbantartás klíma tisztítás és klíma szerviz. Egyaránt szerelünk háztartási gépeket villanybojlereket villanytűzhelyeket mosógépeket és mosogatógépeket is. Az elvégzett klíma szerelése klíma javítása légkondi szerelés légkondi javítás garanciával történik. A klíma szerelés és klíma javítás légkondi szerelés légkondi javítás során beépített alkatrészekre és az elvégzett munkákra garanciát vállalunk. Elérhetnek minket a nap bármely időpontjában, non stop 0-24 óráig. Klíma szerelő klíma javító szakembereink várják hívásukat. Hibabejelentést tehetnek telefonon és emailban egyaránt. Minden klíma szerelés klíma javítás légkondi szerelés és légkondi javítás kapcsán felmerült kérdéseikre klíma szerelő légkondi szerelő szakembereink szívesen válaszolnak. klíma szerelés, klíma javítás, klíma szerelő Tel:06706395407

0-24klima.hu
Klímakészülékek tisztítása, karbantartása, átvizsgálása
Klímakészülékek tisztítása, karbantartása, átvizsgálása
http://www.tomaklima.hu/klima-tisztitas-karbantartas.html

"Fontos, hogy rendszeresen gondoskodjon klímakészüléke karbantartásáról, hogy sokáig élvezhesse a klíma által nyújtott előnyöket. Energiát takaríthatunk meg vele, megnöveljük készülékeink élettartamát, és óvjuk egészségünket. A kiválasztott klímaberendezést szakszerűen kell telepíteni a készülék telepítési utasításában szereplő előírásoknak megfelelően. Különösen nagy figyelmet kell fordítani a csővezeték technológiájára, a kábelezésre, a készülék elhelyezésére, valamint a telepítés során felhasznált anyagok – pl. tisztított réz –, technológiák – pl. forrasztás, peremezés – minőségére."

www.tomaklima.hu
Szultán Autóklíma - autó- és épületklíma szerviz
Szultán Autóklíma - autó- és épületklíma szerviz
http://simonhutes.hu

Cégünk 2001 óta foglalkozik lakások, ipari létesítmények, autók és haszongépjárművek hűtésével. Bármely típusú jármű, amelyben klíma rendszer működik, azt a Szultán Autóklíma Centrum karbantartja, megjavítja, kitisztítja, hogy Önnek már csak a kellemes hőfokot kelljen beállítani. Ezen kívül a gépjárművek fertőtlenítését a legmodernebb ózonos technológiával végezzük, hiba esetén pedig lehetőségünk van komputeres hiba keresésre is.

simonhutes.hu
Klíma Telepítés.Com - Ne izzadjon! Klímatizáljon!
Klíma Telepítés.Com - Ne izzadjon! Klímatizáljon!
http://www.klimatelepites.com/

Ne izzadjon, klímatizáljon! Inkább Hűtse Le Magát! Klíma Szerelés, Telepítés, Tanácsadás, Javítás. Pilisborosjenőn Ürömön, Pest megyében.

www.klimatelepites.com
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7209