Klímaszerelés, klíma szerviz > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Klímaszerelés, klíma szerviz > 26 weboldal. Kategória leírása: Klímaszerelés, javítás, szerviz.
Szponzorált linkek
Samsung klíma, Webkliam
http://www.webklima.hu/

Samsung, LG, Hitachi és az összes fontos klíma berendezés a legjobb áron egy helyen! Forgalmazás, telepítés, karbantartás. Split klímák, lakossági, ipari berendezések.

Samsung klíma, Webkliam
Salgó és Fia Kft.
http://www.salgo.eu/tevekenysegek/epuletgepeszet/

Épületgépész csapatunk vállalja víz-, gáz-, fűtés, klíma szerelések, javítások elvégzését.

Salgó és Fia Kft.
NamaCool Kft. Szeged
http://www.szellozotisztitas.eu

Szolgáltatás Lakossági: Panelházak szellőző légcsatornáinak teljeskörű tisztítása, fertőtlenítése, Társasházak szellőzőrendszerének teljeskörű tisztítása, fertőtlenítése, Szellőzőrendszerek kamerás hibafeltáró vizsgálata, dvd-re rögzítése, Légcsatornák, szerelvény járatok, lefolyó csövek kamerás vizsgálata, Ipari száraz elszívó rendszerek: szellőző, központi klíma berendezések és azok légcsatornáinak tisztítása, fertőtlenítése, vírus-gomba-baktérium mentesítése.áruházak szellőző rendszereinek teljes körű tisztítása és fertőtlenítése. Tisztítás a szennyeződéstől függően történhet száraz vagy vegyszeres módon, fertőtlenítés vegyszeres úton történik, célirányosan gomba, baktérium és vírus ellen. Szellőzőrendszerek kamerás hibafeltáró vizsgálata, dvd-re rögzítése, Ipari zsírelszívó rendszerek tisztítása, tetőventilátorok zsírtalanítása

NamaCool Kft. Szeged
Klímaszerelés, klímatelepítés
http://www.szegedklima.hu

A klímaberendezések, páramentesítők és légtisztítók forgalmazásán kívül vállaljuk a berendezések beszerelését Szegeden és a környező településeken, valamint a berendezések rendszeres felülvizsgálatát. A Szegedklíma.hu weboldalra látogatók különböző berendezések között böngészhetnek, mint a páramentesítő és inverteres klíma, köztük parapet klímák, uszodai és ipari páramentesítők, légtisztító berendezések. A böngészést többféle keresési mód könnyíti meg, mint például a márkanév szerinti, teljesítmény, típus szerinti keresés.

Klímaszerelés, klímatelepítés
Komfort Klíma szerelés, karbantartás
http://www.komfortklima.hu

Komfort Klíma Kft. - klíma telepítés, klímaszerelés, karbantartás! Válassza az Ön igényeinek leginkább megfelelő klímaberendezést! A Komfort Klíma Kft. által kínált légkondicionáló berendezések között különböző műszaki színvonalú és árkategóriájú berendezések szerepelnek, ezért vagyunk képesek minden megrendelőnk egyedi igényét kielégíteni. Cégünk szakemberei komoly tapasztalattal rendelkeznek az épületklimatizálás, klímaszerelés terén. Partnereink gyarapodása a mi gyarapodásunk is, ezért jól felfogott és nyíltan felvállalt üzleti érdekünk, hogy a velünk együttműködő vállalkozások és magánszemélyek minél sikeresebbek legyenek.

Komfort Klíma szerelés, karbantartás
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
http://www.klimavaros.hu

Vállalkozásunk klíma szereléssel és készülékek karbantartásával foglalkozik. Elsősorban japán készülékek helyszíni felmérés után ajánlatban kiadott japán berendezések eladásával, beszerelésével javítja új ügyfelei komfortját. Kizárólag saját, általunk vitt légkondicionálókat szerelünk. Karbantartás és klímaszerelés Budapesten és Pest megyében történik.

Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
Klíma-Európa Szerviz
http://www.klima-europa.hu/

Légállapot szabályzó berendezések telepítése, javítása, karbantartása, üzemeltetése.

Klíma-Európa Szerviz
"Kovács" Hűtő és Klímaszerviz
http://www.klima.mzy.hu/

Kovács Gábor 1983-tól foglalkozik háztartási és ipari hűtőgépek javításával, hűtőkamrák telepítésével. Ez a tevékenységi kör később kibővült a klímaberendezések forgalmazásával, beszerelésével, szervizelésével illetve karbantartásával. 3300 Eger, Maklári út 151.

"Kovács" Hűtő és Klímaszerviz
Klíma-javítás
http://www.klima-javitas.hu/

Klima javitás - Elromlott, bedöglött, zörög, csöpög? Ezen a weboldalon megtalálhatja a klímaszerelőt, aki megjavitja, felszereli és karbantartja az ön klímáját! Egy klímaberendezés sokféleképpen elromolhat, főleg ha elmulasztják az évi karbantartást! Ha már bekövetkezett a sajnálatos esemény, akkor is van még remény, mert minden javítható!

Klíma-javítás
KZ klíma - klímaszerelés felsőfokon
http://www.kzklima.hu

A KZ klíma csapata klímaberendezések forgalmazásával, beszerelésével és karbantartásával foglalkozik. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos és inverteres split klímák beszereléssel és ingyenes helyszíni felméréssel. Az inverteres klíma a hagyományos klíma készülékek korszerűbb, modernebb változata, használatával kevesebb villamos energiát fogyaszt, és még a környezetet is kíméli.

KZ klíma - klímaszerelés felsőfokon
klíma szerelés, javítás - gyorsszolgálat non stop 0-24 Budapest
http://0-24klima.hu

15 éves szakmai gyakorlattal rendelkezünk. Főbb tevékenységeink: klíma szerelés klíma javítás klíma karbantartás klíma tisztítás és klíma szerviz klíma szerelés klíma javítás klíma karbantartás klíma tisztítás és klíma szerviz. Egyaránt szerelünk háztartási gépeket villanybojlereket villanytűzhelyeket mosógépeket és mosogatógépeket is. Az elvégzett klíma szerelése klíma javítása légkondi szerelés légkondi javítás garanciával történik. A klíma szerelés és klíma javítás légkondi szerelés légkondi javítás során beépített alkatrészekre és az elvégzett munkákra garanciát vállalunk. Elérhetnek minket a nap bármely időpontjában, non stop 0-24 óráig. Klíma szerelő klíma javító szakembereink várják hívásukat. Hibabejelentést tehetnek telefonon és emailban egyaránt. Minden klíma szerelés klíma javítás légkondi szerelés és légkondi javítás kapcsán felmerült kérdéseikre klíma szerelő légkondi szerelő szakembereink szívesen válaszolnak. klíma szerelés, klíma javítás, klíma szerelő Tel:06706395407

klíma szerelés, javítás - gyorsszolgálat non stop 0-24 Budapest
Szultán Autóklíma - autó- és épületklíma szerviz
http://simonhutes.hu

Cégünk 2001 óta foglalkozik lakások, ipari létesítmények, autók és haszongépjárművek hűtésével. Bármely típusú jármű, amelyben klíma rendszer működik, azt a Szultán Autóklíma Centrum karbantartja, megjavítja, kitisztítja, hogy Önnek már csak a kellemes hőfokot kelljen beállítani. Ezen kívül a gépjárművek fertőtlenítését a legmodernebb ózonos technológiával végezzük, hiba esetén pedig lehetőségünk van komputeres hiba keresésre is.

Szultán Autóklíma - autó- és épületklíma szerviz
Klíma Telepítés.Com - Ne izzadjon! Klímatizáljon!
http://www.klimatelepites.com/

Ne izzadjon, klímatizáljon! Inkább Hűtse Le Magát! Klíma Szerelés, Telepítés, Tanácsadás, Javítás. Pilisborosjenőn Ürömön, Pest megyében.

Klíma Telepítés.Com - Ne izzadjon! Klímatizáljon!
Folyadékhűtő szerviz 0-24, Budapest
http://www.msair.hu/szerviz.html

Az ipari klimatizálás megköveteli a minőségi berendezések használatát, a kiváló munkát és a határidők pontos betartását. Cégünk ennek jegyében végzi tevékenységét. Kínálatunkban a professzionális hőszivattyúk, steril klímák és a szerver hűtés során használt eszközök mellett megtalálja a lakossági felhasználásra szánt eszközöket is. Elvégezzük a berendezések karbantartását, javítását. Az általunk fenntartott folyadékhűtő szerviz 24 órás rendelkezésre állás mellett, 2 órás kiszállással működik. Hívjon bizalommal.

Folyadékhűtő szerviz 0-24, Budapest
Klímakészülékek tisztítása, karbantartása, átvizsgálása
http://tomaklima.hu/klima-szerelese

"Fontos, hogy rendszeresen gondoskodjon klímakészüléke karbantartásáról, hogy sokáig élvezhesse a klíma által nyújtott előnyöket. Energiát takaríthatunk meg vele, megnöveljük készülékeink élettartamát, és óvjuk egészségünket. A kiválasztott klímaberendezést szakszerűen kell telepíteni a készülék telepítési utasításában szereplő előírásoknak megfelelően. Különösen nagy figyelmet kell fordítani a csővezeték technológiájára, a kábelezésre, a készülék elhelyezésére, valamint a telepítés során felhasznált anyagok – pl. tisztított réz –, technológiák – pl. forrasztás, peremezés – minőségére."

Klímakészülékek tisztítása, karbantartása, átvizsgálása
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 501 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 501 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6636