Top 40 legújabb link > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Tartalom:

szerviz.wyw.hu

Szolnok duguláselhárítás
Szolnok duguláselhárítás
http://drainmasters.eu/

Dugulások elhárítását vállaljuk egész Szolnok megyében. Profi duguláselhárítás, gyors precíz és garanciális munkavégzés. Woma lefolyó tisztítás, és csatornamosás. Non-Stop hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk. Kiemelt települések: Szolnok, Abádszalók, Alattyán, Bánhalma, Berekfürdő, Besenyszög, Cibakháza, Csataszög, Csépa, Cserkeszőlő, Fegyvernek, Hunyadfalva, Jászberény, Jánoshida.

drainmasters.eu
Csőtörés bemérés és javítás - Arady József
Csőtörés bemérés és javítás - Arady József
http://www.csotoresjavitas.hu/

Ha nem tudja, hogy miért forog a vízórája, de csap egy sincs nyitva, akkor ez bizony csőrepedés, ami hamar spriccelő csőtöréssé változhat. Hogy hol a hiba? Na, ezt mérem én ki pontosan - hangszonárral, vagy egyéb más korszerű eszközzel. A fő feladatom a pontos hibahely meghatározás, a gyors és profi javítás, de ha kéri akkor a bontott területet is helyreállítom. SOS csőtörés javítás: +36-30-200-6609

www.csotoresjavitas.hu
Kulcsár Zoltán gázszerelő mester - Budapest
Kulcsár Zoltán gázszerelő mester - Budapest
http://www.gazkulcsar.hu/gazszerelo-budapest

Gázkészülékek javításával, karbantartásával foglalkozom. Saját szervizet is üzemeltetek, s ezért nem gond a helyszíni gázkészülék szerelés sem. Ön bediktálja a hiba leírás mellett a gázkészüléke típusát és meg helyszínre viszem a szükséges alkatrészeket. SOS kiszállás Budapesten és 10 km-es körzetében. Kulcsár Zoltán Gázszerelő mester: 06-30-941-5044

www.gazkulcsar.hu
Fűtésszerelés 0-24 Budapest és környékén
Fűtésszerelés 0-24 Budapest és környékén
http://futesszerelo-mester.hu/

Cégünk víz, gáz és duguláselhárítási szolgáltatásokat kínál Budapest és környékén. Várjuk hívását 0:00 -tól 24.00 óráig minden nap. Igény esetén 60 percen belül a helyszínre érkezünk. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk és számlát adunk. Ár és egyéb részletes információért látogasson el weboldalunkra.

futesszerelo-mester.hu
Goldner autómentő Budapest
Goldner autómentő Budapest
http://automentobudapest.com

Cégünk azonnali kiszállással vállalja elakadt járművek helyszíni szervizelését, vagy ha a helyszínen nem orvosolható a probléma, akkor a jármű szervizbe szállítását és ott történő javítását. Modern eszközeinkkel gyorsan segítünk, szolgáltatásainkra garanciát vállalunk. Személyautók, buszok, teherautók és kamionok szervizelését vagy elvontatását is vállaljuk a nap 24 órájában készenlétben állunk, hogy szükség esetén rögtön indulhassunk. Ha Ön nem kontár cégre kívánja bízni a probléma megoldását, akkor tegyen egy próbát velünk, és nem fogja megbánni!

automentobudapest.com
Molnár háztartási gép szerviz - alkatrész, Budapest
Molnár háztartási gép szerviz - alkatrész, Budapest
http://www.mhsa.hu

Szervizünk háztartási gépek javításával és alkatrész kereskedésével foglalkozik. Háztartási hűtőgép, fagyasztó, mosógép, mosogató gép, bojler szerviz. Helyszíni gyors javítása garanciával. Egyéb kis konyhai gépeket üzletünkbe behozva javítjuk.

www.mhsa.hu
CNC szerszámgépek szervize és kiegészítőinek forgalmazása
CNC szerszámgépek szervize és kiegészítőinek forgalmazása
http://www.cnc-assistance.hu

CNC esztergagépek és megmunkáló központok szervizelése. Kereskedelmi képviselői vagyunk többek között az Applitec forgácsoló szerszámoknak, melyet automata és hosszesztergákhoz ajánlunk. Szintén képviseljük a kiválló Olasz szerszámtartó, szögfej és gyorsító gyártót az Alberti -t. Forgalmazunk továbbá olajköelszívókat, olaj és emulzió szűrőket.

www.cnc-assistance.hu
Zárcsere azonnal egész Budapesten
Zárcsere azonnal egész Budapesten
http://www.mesterzar.hu/

Zárcsere és zárjavítás Budapest egész területén és annak vonzáskörzetében. Gyors kiszállással dolgozunk, akár azonnali érkezést és szolgáltatást is nyújtunk. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal és magas fokú szakértelemmel rendelkeznek. Újonnan beszerelendő zárainkat minden esetben a helyszínen bontjuk ki, így garantáljuk azok új voltát és egyediségét. Munkáinkért minden esetben garanciát vállalunk.

www.mesterzar.hu
mobil gumiszerviz Budapest
mobil gumiszerviz Budapest
http://www.satkomobil.hu

Mobil gumiszervelés Budapest szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink kényelmesen elvégeztethessék a szezonális gumicserét a helyszínen, defekt javításukat otthon, vagy gumit vásárolhassanak, és gumicserét háznál végeztessenek anélkül, hogy autóba kelljen ülniük és gumiszervizbe látogatniuk. Önnek így nem kell kerekeket pakolásznia, elkerüli a sorban állást, és amíg kollégáink dolgoznak, addig sem kell a gumiszervizben várakoznia. A gumiszerviz Budapest modern kerékszerelő és centrírozó gépekkel van felszerelve így azonos minőségben dolgozunk, mint egy gumiszerviz. Várja szeretettel a Satko mobil, gumiszerviz Budapest kedves megrendelőit. Éjjel nappal hívhat minket, és igénybe veheti szolgáltatásainkat.

www.satkomobil.hu
Duguláselhárítás olcsón, fix áron
Duguláselhárítás olcsón, fix áron
http://www.zerodugulas.hu

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében a hét bármely napján, legyen az hétvége vagy akár ünnepnap. Vállaljuk mosogatók, mosdók, kádak, zuhanyzók, főlefolyók duguláselhárítását, csatornatisztítását. Budapesten ingyenes kiszállással. Alapdíj és folyóméter díj nélkül, olcsón és fix áron, hogy ne érje meglepetés. Nyitva tartás minden nap 8:00-18:00 h-ig. Telefonszám: 06/70-934-10-90

www.zerodugulas.hu
jarmualkatresz.com - Autó, haszongépjármű alkatrészek
jarmualkatresz.com - Autó, haszongépjármű alkatrészek
http://jarmualkatresz.com

Márkafüggetlen autó, kamion, busz webáruházunk non-stop üzemel, és hétfőtől péntekig várja a személyesen vásárolni kívánókat. Autóápolási cikkek, szerelési segédanyagok, motorolajok (több márka), folyadékok (fagyálló, ablakmosó stb.), izzók széles választéka, akkumulátorok, töltők és alkatrészek adják termékpalettánk nagy részét. Kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozunk, várjuk viszonteladóinkat is. Telephelyünk a 17. kerületben, a Pesti út 474. szám alatt van, közel az M0-hoz.

jarmualkatresz.com
Csatorna-, lefolyótisztítás azonnal Budapesten
Csatorna-, lefolyótisztítás azonnal Budapesten
http://www.dugulaselharitas-azonnal.hu/

Duguláslehárító szakembert keres, mert eldugult a csatornája, wc vagy mosdó lefolyója? Ne várjon sokáig! Hívjon minket bizalommal és biztosan megszüntetjük a problémát! Kamerás csatornavizsgálatot, woma, gépi duguláselhárítás ezt mind szolgáltatjuk ügyfeleink számára! Mindennap, ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk 0-24 órában.

www.dugulaselharitas-azonnal.hu
Duguláselhárítás Budapesten - Ügyelet 0-24
Duguláselhárítás Budapesten - Ügyelet 0-24
http://www.dugulaselharitasugyelet.hu/

Ha dugulás keletkezett lefolyójában, akkor hívjon azonnal szakembert! Hogy miért? Erre egyszerű a válasz! Sokkal egyszerűbb lesz az elhárítási folyamat és Önnek se kell a következményekkel számolnia. Alacsony áron kínáljuk megbízható minőségű duguláselhárításunkat. Ügyeletünket mindennap 0-24h-ban elérheti. Hívjon minket bizalommal és a dugulásnak nyoma se marad!

www.dugulaselharitasugyelet.hu
Kerti tó szervíz
Kerti tó szervíz
http://www.kertitoszerviz.hu

Oase, Pontec, Messner, Ubbink, Velda tószivattyúk, tószűrők, uv-c berendezések, világítások és egyéb termékek teljes körű szervizelése, javítása gyári alkatrészek felhasználásával. Tótechnikai eszközök karbantartása. A termékek alkatrészellátását is biztosítjuk. Bontott tartozékok és alkatrészek értékesítése. Eszközök kiválasztásához és vásárlásához szaktanácsadással is állunk rendelkezésre.

www.kertitoszerviz.hu
Redőny-ajtó.hu
Redőny-ajtó.hu
http://www.redony-ajto.hu/bejegyzesek/

Árnyékolástechnika felsőfokon! Árnyékolástechnikai eszközök: redőnymotorok és napellenző motorok, akadályérzékelős redőnymotorok, intelligens vezérlések. 5 éves garancia, több ezer cikluson tesztelt, csendesen, üzembiztosan funkcionáló motorok. A 2013-as évtől motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval készítjük, mindezt alapáron! Redőnyeinket egy ún. csőmotorral mozgattatjuk, amely a berendezés tengelyében van, így az abszolút láthatatlan marad. Motorizált meghajtásra kimondottan csak az alumínium redőnyeinket javasoljuk, főleg a nagyobb nyílászárók esetében. A redőnymotorainkat öt éves garanciával kínáljuk Önnek! Keressen minket, nem bánja meg!

www.redony-ajto.hu
Arnold PC Szerviz - Számítógép szerelő Budapesten házhoz megy
Arnold PC Szerviz - Számítógép szerelő Budapesten házhoz megy
http://arnoldpcszerviz.hu

Budapest teljes területén házhoz megyek, több kerületbe ráadásul ingyenes helyszíni kiszállással. Vállalom minden típusú laptop és normál, asztali számítógép javítását, karbantartását, bővítését, illetve korszerűsítését. Amennyiben meglévő számítógépe már nagyon régi és szeretné kedvező feltételekkel, jó áron lecserélni, akkor ebben is a segítségére lehetek. További információkért és az elérhetőségeimért kérem látogasson el weboldalamra.

arnoldpcszerviz.hu
Laptop szerviz Budapest központjában
Laptop szerviz Budapest központjában
http://laptopct.hu/laptop-szerviz

Gyors, megbízható laptop szerviz Budapest központjában, sok éves tapasztalattal és kiemelkedő garanciákkal. Technikusaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a laptopok javítása terén. Címünk 1067 Budapest Csengery utca 88.

laptopct.hu
Beletört a kulcsa? Zársegély bármikor!
Beletört a kulcsa? Zársegély bármikor!
http://zarsegely.hu

Talán sok személlyel előfordult már, hogy beletört a kulcs a zárba, és a folyosón ragadt. Ilyenkor sem kell pánikba esni egy zárszerviz a választ a hibára, a zárnyitás ezáltal hozzáértő által megy végbe, majd a zárcsere a következő folyamat, mert ez minden esetben biztosan kell. Hogyha ilyenféle gondja adódik, hívjon minket nyugodtan, weblapunkon minden részletet megtalál!

zarsegely.hu
Demo Autójavító Kft. - Autószerelés Budapesten
Demo Autójavító Kft. - Autószerelés Budapesten
http://autotjavito.hu/

A DEMO AUTÓJAVÍTÓ KFT autószervizt üzemeltet Budapesten, ahol kiváló szakemberekkel, rengeteg szolgáltatással és barátságos árakkal várjuk kedves vendégeinket. Szervizünkben nagy szakértelmünknek köszönhetően munkánkat gyorsan, ugyanakkor megbízhatóan végezzük, ha baj lenne autójával, szinte biztos, hogy mi megoldjuk a problémát! Nálunk csináltathat műszaki vizsgát és eredetiségvizsgálatot is. Szervizünkben foglalkozunk autóklíma feltöltéssel, autófényezéssel és autószereléssel is. Nálunk biztos, szakértő kezekben tudhatja autóját! További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol elérhetőségeink is megtalálhatóak, melyeken bátran keressen fel minket!

autotjavito.hu
Gebe víz–gáz–fűtésszerelés és lakásfelújítás
Gebe víz–gáz–fűtésszerelés és lakásfelújítás
http://www.gebemester.hu

Gebe László 06 30-949-2052. Víz, gáz, fűtésszerelő Budapest kerületeiben és környékén, szerelés, javítás, karbantartás, felújítás és kivitelezés. Vízvezeték, vízóra szerelés, csere, csatorna bekötés, fürdőkád beépítés, csőtörés bemérés, mosogatógép bekötése, mosogatógép beszerelés, mosógép bekötés, bojler bekötés. Kerti vízvezetéken téli elzáró főcsap cseréjét, földmunkával is. fürdőszoba felújítás kőműves és burkoló munkákkal is.

www.gebemester.hu
Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye, Non Stop ügyelettel
Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye, Non Stop ügyelettel
http://viz-gaz-futes-dugulas.hu/vizszereles.html

Vízszerelés, Vízvezeték Szerelés Budapest, Pest megye. Non Stop Ügyelet és hibabejelentés. Vízvezetékek javítása, csőtörések elhárítása garanciával. Vízhálózatok és nyomóvezetékek kiépítése, valamint lefolyórendszerek javítása. Szennyvíz elvezető csövek cseréje és tisztítása. Teljes fürdőszoba felújítás és átalakítás. Vizesblokk, vizes helyiség kialakítás, kiépítés igény szerint. WC tartályok javítása, WC csésze cseréje.

viz-gaz-futes-dugulas.hu
Bojler szerelő azonnal! - Budapest
Bojler szerelő azonnal! - Budapest
http://bojlerszerelesazonnal.hu/kapcsolat

Bojler szerelés azonnal, 90-perces kiérkezéssel. A nap bármely szakaszában hívhatóak vagyunk, megoldani a bojler problémáját. Szerelés, javítás, vízkő eltávolítás, új készülékek felszerelése. Teljes átépítés víz-villanyszereléssel. Minden típus javítását vállaljuk! Munkánkat minőséggel és számlával adjuk át.

bojlerszerelesazonnal.hu
Bízza ránk a duguláselhárítás feladatát
Bízza ránk a duguláselhárítás feladatát
http://dugulaselharitas-vizszereles.hu/

Akármelyik otthonban előfordulhat, hogy a lefolyó eldugult. A duguláselhárítás néha elvégezhető saját magunknak is, azonban néha annyira nagy a dugulás, hogy a szerelő hívása a legkitűnőbb lehetőség az efféle alkalmakkor. Vállalkozásunk nem pusztán a duguláselhárítás terén tud segíteni, a lefolyó gyökértelenítése is kivitelezhető, vállalkozásunk pedig minden elvégzett munkájára garanciát is ad. Ha a dugulás jelensége már az Ön házában is bekövetkezett, vállalkozásunkat nyugodtan hívhatja, igyekszünk a leggyorsabban orvosolni a problémát.

dugulaselharitas-vizszereles.hu
Vízvezeték és fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízvezeték és fűtésszerelés, duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitas.org/szolgaltatasok/

Duguláselhárítás, spirálos és magasnyomású technológiával épületen belül és kívül (beltérben: mosdó, mosogató, WC, fürdőkád, zuhanyzó padlóösszefolyó tisztítása, kültérben: alapvezeték, gerincvezeték, szennyvízakna, esővízgyűjtő, csapadékelvezető) szakszerű tisztítása Budapest összes kerületében és Pest megye teljese területén.

www.dugulaselharitas.org
Lefolyó duguláselhárítás: 06709409292
Lefolyó duguláselhárítás: 06709409292
http://dugulasharitasbudapest.hu

Lefolyó duguláselhárítás Budapesten és annak környékén, géppel bontás nélkül hétvégén és ünnepnapokon is. Nincs kiszállási díj, sem más egyéb rejtett költségek, az árak fixek és kiszámíthatóak. Bármikor hívhat, akár éjjel is és egy órán belül megérkezem. Mindenféle dugulást vállalok legyen az bármilyen kicsi mert tudom, hogy önnek ez fontos. Megfelelő tapasztalattal és rutinnal, speciális szerszámokkal és gépekkel rendelkezem. Munkám során vigyázok értékeire és figyelembe veszem kéréseit, rugalmas hozzáállásom lehetővé tesz olyan megoldásokat amit más nagy vállalatokkal nem tudna megoldani. Vállalom kádak, zuhanytálcák, szifonok,mosdók, mosogatók, wc-k és más egyéb berendezési tárgyak duguláselhárítását, valamint udvari vezetékek tisztító aknák duguláselhárítását. Tel: 06709409292 Bármikor ha felhív szívesen segítek tanácsokkal ötletekkel és azon leszek, hogy a probléma megoldódjon. Több éves tapasztalattal rendelkezem ezért ritka az az eset amit ne tudnék megoldani.

dugulasharitasbudapest.hu
Autószállítás traileren biztonságosan
Autószállítás traileren biztonságosan
http://automentogyor.hu/autoszallitas.html

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran.

automentogyor.hu
Redőny javítás - redony.com
Redőny javítás - redony.com
http://www.redony.com/

Cégünk 30 éves tapasztalattal vállalja fa-, alumínium és műanyag redőnyök készítését és beszerelését, valamint javítását. A piacvezető gyártóktól származó és egyedi gyártású termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk. Ha minket választ, nem kell tartania utólag felbukkanó, rejtett költségektől. Ha bizonytalan, használja interaktív redőnykiválasztó segédletünket a honlapon, vagy vegye igénybe ingyenes előzetes árkalkulációnkat, illetve kérje helyszíni felmérésünket és tanácsainkat! Elégedett ügyfeleink között van például Szujó Zoltán, Besenyei Péter, Vujity Tvrtko és Czene Attila.

www.redony.com
Laptop Tablet Monitor TV Notebook javítás ITECH szerviz Budapest
Laptop Tablet Monitor TV Notebook javítás ITECH szerviz Budapest
http://laptopszerviz.org/

Az ITech szerviz Budapest VII. kerületében az Alsó erdősor 3 fsz 10 cím alatt kezdte el javító tevékenységét a legkorszerűbb ipari javító berendezésekkel, mellyel laptop, tv, pc, nyomtató, tablet, notebook, számítógép és monitor készülékeket és ezek alkatrészeit javítja, forgalmazza. Különösen a laptop és tablet kijelző és érintő üveg, töltő adapter, micro usb ls power jacka aljzat, alaplap, billentyűzet, memória, merevlemez alkatrészek vannak többségben. Törött zsanérok és burkolatok javítása és cseréje, windows és android telepítés, frissítés, hardever és szoftveres hibák megoldása.

laptopszerviz.org
Pénztárgép szerviz garanciálisan
Pénztárgép szerviz garanciálisan
http://penztargepwebshop.hu/

A legmodernebb online pénztárgépek széles választéka, kedvező áron, élelmiszerüzletek, fodrászatok, fogorvosi rendelők, vendéglátóhelyek és kisboltok igényeire szabva! Ha hálózati pénztárgép-rendszerben gondolkodik, rendelje meg tőlünk! A pénztárgépek mellett vonalkód-leolvasók, kasszafiókok, árazógépek, blokknyomtatók, papírtekercsek és festékkazetták is elérhetőek nálunk, nagy választékban, jó áron. Ha minőségi, hosszú távon is megbízhatóan működő pénztárgépet keres, amelyhez pontos, szakértő szervizszolgáltatás társul, válasszon minket!

penztargepwebshop.hu
Total-Games Kkt. - Non-stop duguláselhárítás
Total-Games Kkt. - Non-stop duguláselhárítás
http://nonstop-dugulas-elharitas.hu/

Cégünk, a Total-Games Kkt. a nap 24 órájában vállal szakszerű és gyors duguláselhárítási szolgáltatásokat Budapesten, és környékén. Okleveles szakembereink várják jelentkezését, tekintse meg weblapunkat!

nonstop-dugulas-elharitas.hu
Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
http://www.lefolyas.hu/

Eldugult a lefolyó? Segítünk! Cégünk, a Lefolyás Kkt. fő szakterülete a teljes körű duguláselhárítási szolgáltatások nyújtása Budapesten, sokéves tapasztalattal és kiszállási díj nélkül. Tekintse meg weblapunkat!

www.lefolyas.hu
Targoncaszerviz, bérlés és vásárlás országos lefedettséggel
Targoncaszerviz, bérlés és vásárlás országos lefedettséggel
http://www.targoncaberles.net/targonca_szerviz.php

Új vagy használt targoncát szeretne vásárolni, targonca-alkatrészre van szüksége, vagy targoncát bérelne? Nálunk mindezt megteheti! Cégünk országos szervízhálózattal, képzett szakemberekkel targoncák javítását is vállalja, kiemelkedő színvonalon. A HYSTER targoncák magyarországi forgalmazásának jogát is elnyertük, így ezeket a folyamatosan fejlesztett, átlagon felüli minőségű, megbízható targoncákat is megvásárolhatja nálunk. Ha csak rövid időre van szüksége jól működő targoncákra, akkor forduljon hozzánk, béreljen targoncát tőlünk!

www.targoncaberles.net
Makita szervizünkben orvosoljuk a hibát!
Makita szervizünkben orvosoljuk a hibát!
http://melomix.hu/makita-szerviz

A megfelelő eszközök birtokában gyorsan haladhat a munkával. Nálunk mindent beszerezhet, akár speciális szerszámokról van szó, akár a munkaruha megvásárlásáról. Kínálatunkban ugyanúgy szerepel ipari porszívó, mint hómaró vagy fejsze. Odafigyelünk a termékek karbantartására és ellenőrzésére is: üzletünkben Makita szerviz működik, ahol néhany nap alatt elvégezzük a javítást. Előfordulhat, hogy egy-egy gépre csak átmenetileg van szüksége, ekkor lesz segítségére gépkölcsönzés szolgáltatásunk.

melomix.hu
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
http://www.klimavaros.hu

Vállalkozásunk klíma szereléssel és készülékek karbantartásával foglalkozik. Elsősorban japán készülékek helyszíni felmérés után ajánlatban kiadott japán berendezések eladásával, beszerelésével javítja új ügyfelei komfortját. Kizárólag saját, általunk vitt légkondicionálókat szerelünk. Karbantartás és klímaszerelés Budapesten és Pest megyében történik.

www.klimavaros.hu
Gázkészülék szervíz és javítás Pest megyében
Gázkészülék szervíz és javítás Pest megyében
http://xn--gzszerel-8ya14i.eu

Márka független szervizként dolgozunk immáron több éve, céges formában azért, hogy az Ön gázkészüléke évről, évre megfelelő hatásfokkal működjön, a lehető leghosszabb ideig. Gázkonvektorok és gázcirkók teljes szervizelését és téli karbantartását vállaljuk, legyen szó parapetes vagy kéményes konvektorról, kombi vagy kondenzációs készülékről.

xn--gzszerel-8ya14i.eu
Folyadékhűtő szerviz 0-24, Budapest
Folyadékhűtő szerviz 0-24, Budapest
http://www.msair.hu/szerviz.html

Az ipari klimatizálás megköveteli a minőségi berendezések használatát, a kiváló munkát és a határidők pontos betartását. Cégünk ennek jegyében végzi tevékenységét. Kínálatunkban a professzionális hőszivattyúk, steril klímák és a szerver hűtés során használt eszközök mellett megtalálja a lakossági felhasználásra szánt eszközöket is. Elvégezzük a berendezések karbantartását, javítását. Az általunk fenntartott folyadékhűtő szerviz 24 órás rendelkezésre állás mellett, 2 órás kiszállással működik. Hívjon bizalommal.

www.msair.hu
Duguláselhárítás teljesen új látásmód szerint.
Duguláselhárítás teljesen új látásmód szerint.
http://www.dugulasokmestere.hu

Nagyon sok duguláselhárító cég létezik már főleg Budapesten. Újonnan induló vállalkozásunk újítást hoz a piacra. Nekünk nem csak kéz-pénzel lehet fizetni hanem átutalással is. Ezen felül 0-24 órában hívhatja telefonszámaink egyikét és 1 órán belül a helyszínre érkezünk sőt ha közel van hozzánk akár perceken belül is.

www.dugulasokmestere.hu
Nyomtató szerviz Budapest, 9. kerület
Nyomtató szerviz Budapest, 9. kerület
http://www.hasznalt-nyomtato.hu/szerviz

A mostani gyors életben a nyomtató használata meglehetősen népszerű az emberek köreiben. Egy nyomtatóra szükség lehet irodában vagy az iskolában, megeshet sajnos, hogy a nyomtató megadja magát. Ilyenkor jó ötlet a nyomtató javítás, amit megcsinál egy nyomtató szerviz. Amennyiben Önnek is szüksége van rá, mert megadta magát a nyomtatója, keresse fel honlapunkat a bővebb információkért!

www.hasznalt-nyomtato.hu
Konvektor szerelés és tisztítás Budapesten
Konvektor szerelés és tisztítás Budapesten
http://www.konvektorszerelo.com

Gázkonvektorok beüzemelésével, karbantartásával és esetleges javításával foglalkozunk. Szakembereink már több mint 1000 gázkonvektort javítottak már meg sikeresen, ezért minden konvektor javításában kiemelkedő tapasztalatot szereztek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú gázkonvektort gyorsan meg tudnak javítani! Hétfőtől Vasárnapig reggel 8 órától este 10 óráig foglalkozunk konvektor javításokkal! A konvektorszervizünk még hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére áll! Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a hétvégi vagy ünnepi kiszállásokra sem!

www.konvektorszerelo.com
Műszaki vizsga Nyíregyháza
Műszaki vizsga Nyíregyháza
http://kukolyszerviz.hu/

A Kukoly márkafüggetlen autószerviz szinte minden problémára megoldást tud nyújtani. Autószerelés, autóvillamosság, állapotfelmérés, diagnosztika, műszaki felkészítés és gumicsere is elérhető. Márkafüggetlen autószerviz Bosch garanciával! Hívjon és kérjen ajánlatot!

kukolyszerviz.hu
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7209