Top 40 legújabb link > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Tartalom:

szerviz.wyw.hu

Duguláselhárítás olcsón, fix áron
Duguláselhárítás olcsón, fix áron
http://www.zerodugulas.hu

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében a hét bármely napján, legyen az hétvége vagy akár ünnepnap. Vállaljuk mosogatók, mosdók, kádak, zuhanyzók, főlefolyók duguláselhárítását, csatornatisztítását. Budapesten ingyenes kiszállással. Alapdíj és folyóméter díj nélkül, olcsón és fix áron, hogy ne érje meglepetés. Nyitva tartás minden nap 8:00-18:00 h-ig. Telefonszám: 06/70-934-10-90

www.zerodugulas.hu
jarmualkatresz.com - Autó, haszongépjármű alkatrészek
jarmualkatresz.com - Autó, haszongépjármű alkatrészek
http://jarmualkatresz.com

Márkafüggetlen autó, kamion, busz webáruházunk non-stop üzemel, és hétfőtől péntekig várja a személyesen vásárolni kívánókat. Autóápolási cikkek, szerelési segédanyagok, motorolajok (több márka), folyadékok (fagyálló, ablakmosó stb.), izzók széles választéka, akkumulátorok, töltők és alkatrészek adják termékpalettánk nagy részét. Kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozunk, várjuk viszonteladóinkat is. Telephelyünk a 17. kerületben, a Pesti út 474. szám alatt van, közel az M0-hoz.

jarmualkatresz.com
Csatorna-, lefolyótisztítás azonnal Budapesten
Csatorna-, lefolyótisztítás azonnal Budapesten
http://www.dugulaselharitas-azonnal.hu/

Duguláslehárító szakembert keres, mert eldugult a csatornája, wc vagy mosdó lefolyója? Ne várjon sokáig! Hívjon minket bizalommal és biztosan megszüntetjük a problémát! Kamerás csatornavizsgálatot, woma, gépi duguláselhárítás ezt mind szolgáltatjuk ügyfeleink számára! Mindennap, ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk 0-24 órában.

www.dugulaselharitas-azonnal.hu
Duguláselhárítás Budapesten - Ügyelet 0-24
Duguláselhárítás Budapesten - Ügyelet 0-24
http://www.dugulaselharitasugyelet.hu/

Ha dugulás keletkezett lefolyójában, akkor hívjon azonnal szakembert! Hogy miért? Erre egyszerű a válasz! Sokkal egyszerűbb lesz az elhárítási folyamat és Önnek se kell a következményekkel számolnia. Alacsony áron kínáljuk megbízható minőségű duguláselhárításunkat. Ügyeletünket mindennap 0-24h-ban elérheti. Hívjon minket bizalommal és a dugulásnak nyoma se marad!

www.dugulaselharitasugyelet.hu
Kerti tó szervíz
Kerti tó szervíz
http://www.kertitoszerviz.hu

Oase, Pontec, Messner, Ubbink, Velda tószivattyúk, tószűrők, uv-c berendezések, világítások és egyéb termékek teljes körű szervizelése, javítása gyári alkatrészek felhasználásával. Tótechnikai eszközök karbantartása. A termékek alkatrészellátását is biztosítjuk. Bontott tartozékok és alkatrészek értékesítése. Eszközök kiválasztásához és vásárlásához szaktanácsadással is állunk rendelkezésre.

www.kertitoszerviz.hu
Redőny-ajtó.hu
Redőny-ajtó.hu
http://www.redony-ajto.hu/bejegyzesek/

Árnyékolástechnika felsőfokon! Árnyékolástechnikai eszközök: redőnymotorok és napellenző motorok, akadályérzékelős redőnymotorok, intelligens vezérlések. 5 éves garancia, több ezer cikluson tesztelt, csendesen, üzembiztosan funkcionáló motorok. A 2013-as évtől motoros alumínium redőnyeinket merev feltolásgátlóval készítjük, mindezt alapáron! Redőnyeinket egy ún. csőmotorral mozgattatjuk, amely a berendezés tengelyében van, így az abszolút láthatatlan marad. Motorizált meghajtásra kimondottan csak az alumínium redőnyeinket javasoljuk, főleg a nagyobb nyílászárók esetében. A redőnymotorainkat öt éves garanciával kínáljuk Önnek! Keressen minket, nem bánja meg!

www.redony-ajto.hu
Arnold PC Szerviz - Számítógép szerelő Budapesten házhoz megy
Arnold PC Szerviz - Számítógép szerelő Budapesten házhoz megy
http://arnoldpcszerviz.hu

Budapest teljes területén házhoz megyek, több kerületbe ráadásul ingyenes helyszíni kiszállással. Vállalom minden típusú laptop és normál, asztali számítógép javítását, karbantartását, bővítését, illetve korszerűsítését. Amennyiben meglévő számítógépe már nagyon régi és szeretné kedvező feltételekkel, jó áron lecserélni, akkor ebben is a segítségére lehetek. További információkért és az elérhetőségeimért kérem látogasson el weboldalamra.

arnoldpcszerviz.hu
Laptop szerviz Budapest központjában
Laptop szerviz Budapest központjában
http://laptopct.hu/laptop-szerviz

Gyors, megbízható laptop szerviz Budapest központjában, sok éves tapasztalattal és kiemelkedő garanciákkal. Technikusaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a laptopok javítása terén. Címünk 1067 Budapest Csengery utca 88.

laptopct.hu
Beletört a kulcsa? Zársegély bármikor!
Beletört a kulcsa? Zársegély bármikor!
http://zarsegely.hu

Talán sok személlyel előfordult már, hogy beletört a kulcs a zárba, és a folyosón ragadt. Ilyenkor sem kell pánikba esni egy zárszerviz a választ a hibára, a zárnyitás ezáltal hozzáértő által megy végbe, majd a zárcsere a következő folyamat, mert ez minden esetben biztosan kell. Hogyha ilyenféle gondja adódik, hívjon minket nyugodtan, weblapunkon minden részletet megtalál!

zarsegely.hu
Demo Autójavító Kft. - Autószerelés Budapesten
Demo Autójavító Kft. - Autószerelés Budapesten
http://autotjavito.hu/

A DEMO AUTÓJAVÍTÓ KFT autószervizt üzemeltet Budapesten, ahol kiváló szakemberekkel, rengeteg szolgáltatással és barátságos árakkal várjuk kedves vendégeinket. Szervizünkben nagy szakértelmünknek köszönhetően munkánkat gyorsan, ugyanakkor megbízhatóan végezzük, ha baj lenne autójával, szinte biztos, hogy mi megoldjuk a problémát! Nálunk csináltathat műszaki vizsgát és eredetiségvizsgálatot is. Szervizünkben foglalkozunk autóklíma feltöltéssel, autófényezéssel és autószereléssel is. Nálunk biztos, szakértő kezekben tudhatja autóját! További információkért látogasson el weboldalunkra, ahol elérhetőségeink is megtalálhatóak, melyeken bátran keressen fel minket!

autotjavito.hu
Gebe víz–gáz–fűtésszerelés és lakásfelújítás
Gebe víz–gáz–fűtésszerelés és lakásfelújítás
http://www.gebemester.hu

Gebe László 06 30-949-2052. Víz, gáz, fűtésszerelő Budapest kerületeiben és környékén, szerelés, javítás, karbantartás, felújítás és kivitelezés. Vízvezeték, vízóra szerelés, csere, csatorna bekötés, fürdőkád beépítés, csőtörés bemérés, mosogatógép bekötése, mosogatógép beszerelés, mosógép bekötés, bojler bekötés. Kerti vízvezetéken téli elzáró főcsap cseréjét, földmunkával is. fürdőszoba felújítás kőműves és burkoló munkákkal is.

www.gebemester.hu
Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye, Non Stop ügyelettel
Vízvezeték szerelő Budapest és Pest megye, Non Stop ügyelettel
http://viz-gaz-futes-dugulas.hu/vizszereles.html

Vízszerelés, Vízvezeték Szerelés Budapest, Pest megye. Non Stop Ügyelet és hibabejelentés. Vízvezetékek javítása, csőtörések elhárítása garanciával. Vízhálózatok és nyomóvezetékek kiépítése, valamint lefolyórendszerek javítása. Szennyvíz elvezető csövek cseréje és tisztítása. Teljes fürdőszoba felújítás és átalakítás. Vizesblokk, vizes helyiség kialakítás, kiépítés igény szerint. WC tartályok javítása, WC csésze cseréje.

viz-gaz-futes-dugulas.hu
Bojler szerelő azonnal! - Budapest
Bojler szerelő azonnal! - Budapest
http://bojlerszerelesazonnal.hu/kapcsolat

Bojler szerelés azonnal, 90-perces kiérkezéssel. A nap bármely szakaszában hívhatóak vagyunk, megoldani a bojler problémáját. Szerelés, javítás, vízkő eltávolítás, új készülékek felszerelése. Teljes átépítés víz-villanyszereléssel. Minden típus javítását vállaljuk! Munkánkat minőséggel és számlával adjuk át.

bojlerszerelesazonnal.hu
Bízza ránk a duguláselhárítás feladatát
Bízza ránk a duguláselhárítás feladatát
http://dugulaselharitas-vizszereles.hu/

Akármelyik otthonban előfordulhat, hogy a lefolyó eldugult. A duguláselhárítás néha elvégezhető saját magunknak is, azonban néha annyira nagy a dugulás, hogy a szerelő hívása a legkitűnőbb lehetőség az efféle alkalmakkor. Vállalkozásunk nem pusztán a duguláselhárítás terén tud segíteni, a lefolyó gyökértelenítése is kivitelezhető, vállalkozásunk pedig minden elvégzett munkájára garanciát is ad. Ha a dugulás jelensége már az Ön házában is bekövetkezett, vállalkozásunkat nyugodtan hívhatja, igyekszünk a leggyorsabban orvosolni a problémát.

dugulaselharitas-vizszereles.hu
Vízvezeték és fűtésszerelés, duguláselhárítás
Vízvezeték és fűtésszerelés, duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitas.org/szolgaltatasok/

Duguláselhárítás, spirálos és magasnyomású technológiával épületen belül és kívül (beltérben: mosdó, mosogató, WC, fürdőkád, zuhanyzó padlóösszefolyó tisztítása, kültérben: alapvezeték, gerincvezeték, szennyvízakna, esővízgyűjtő, csapadékelvezető) szakszerű tisztítása Budapest összes kerületében és Pest megye teljese területén.

www.dugulaselharitas.org
Lefolyó duguláselhárítás: 06709409292
Lefolyó duguláselhárítás: 06709409292
http://dugulasharitasbudapest.hu

Lefolyó duguláselhárítás Budapesten és annak környékén, géppel bontás nélkül hétvégén és ünnepnapokon is. Nincs kiszállási díj, sem más egyéb rejtett költségek, az árak fixek és kiszámíthatóak. Bármikor hívhat, akár éjjel is és egy órán belül megérkezem. Mindenféle dugulást vállalok legyen az bármilyen kicsi mert tudom, hogy önnek ez fontos. Megfelelő tapasztalattal és rutinnal, speciális szerszámokkal és gépekkel rendelkezem. Munkám során vigyázok értékeire és figyelembe veszem kéréseit, rugalmas hozzáállásom lehetővé tesz olyan megoldásokat amit más nagy vállalatokkal nem tudna megoldani. Vállalom kádak, zuhanytálcák, szifonok,mosdók, mosogatók, wc-k és más egyéb berendezési tárgyak duguláselhárítását, valamint udvari vezetékek tisztító aknák duguláselhárítását. Tel: 06709409292 Bármikor ha felhív szívesen segítek tanácsokkal ötletekkel és azon leszek, hogy a probléma megoldódjon. Több éves tapasztalattal rendelkezem ezért ritka az az eset amit ne tudnék megoldani.

dugulasharitasbudapest.hu
Autószállítás traileren biztonságosan
Autószállítás traileren biztonságosan
http://automentogyor.hu/autoszallitas.html

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran.

automentogyor.hu
Redőny javítás - redony.com
Redőny javítás - redony.com
http://www.redony.com/

Cégünk 30 éves tapasztalattal vállalja fa-, alumínium és műanyag redőnyök készítését és beszerelését, valamint javítását. A piacvezető gyártóktól származó és egyedi gyártású termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk. Ha minket választ, nem kell tartania utólag felbukkanó, rejtett költségektől. Ha bizonytalan, használja interaktív redőnykiválasztó segédletünket a honlapon, vagy vegye igénybe ingyenes előzetes árkalkulációnkat, illetve kérje helyszíni felmérésünket és tanácsainkat! Elégedett ügyfeleink között van például Szujó Zoltán, Besenyei Péter, Vujity Tvrtko és Czene Attila.

www.redony.com
Laptop Tablet Monitor TV Notebook javítás ITECH szerviz Budapest
Laptop Tablet Monitor TV Notebook javítás ITECH szerviz Budapest
http://laptopszerviz.org/

Az ITech szerviz Budapest VII. kerületében az Alsó erdősor 3 fsz 10 cím alatt kezdte el javító tevékenységét a legkorszerűbb ipari javító berendezésekkel, mellyel laptop, tv, pc, nyomtató, tablet, notebook, számítógép és monitor készülékeket és ezek alkatrészeit javítja, forgalmazza. Különösen a laptop és tablet kijelző és érintő üveg, töltő adapter, micro usb ls power jacka aljzat, alaplap, billentyűzet, memória, merevlemez alkatrészek vannak többségben. Törött zsanérok és burkolatok javítása és cseréje, windows és android telepítés, frissítés, hardever és szoftveres hibák megoldása.

laptopszerviz.org
Pénztárgép szerviz garanciálisan
Pénztárgép szerviz garanciálisan
http://penztargepwebshop.hu/

A legmodernebb online pénztárgépek széles választéka, kedvező áron, élelmiszerüzletek, fodrászatok, fogorvosi rendelők, vendéglátóhelyek és kisboltok igényeire szabva! Ha hálózati pénztárgép-rendszerben gondolkodik, rendelje meg tőlünk! A pénztárgépek mellett vonalkód-leolvasók, kasszafiókok, árazógépek, blokknyomtatók, papírtekercsek és festékkazetták is elérhetőek nálunk, nagy választékban, jó áron. Ha minőségi, hosszú távon is megbízhatóan működő pénztárgépet keres, amelyhez pontos, szakértő szervizszolgáltatás társul, válasszon minket!

penztargepwebshop.hu
Total-Games Kkt. - Non-stop duguláselhárítás
Total-Games Kkt. - Non-stop duguláselhárítás
http://nonstop-dugulas-elharitas.hu/

Cégünk, a Total-Games Kkt. a nap 24 órájában vállal szakszerű és gyors duguláselhárítási szolgáltatásokat Budapesten, és környékén. Okleveles szakembereink várják jelentkezését, tekintse meg weblapunkat!

nonstop-dugulas-elharitas.hu
Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
http://www.lefolyas.hu/

Eldugult a lefolyó? Segítünk! Cégünk, a Lefolyás Kkt. fő szakterülete a teljes körű duguláselhárítási szolgáltatások nyújtása Budapesten, sokéves tapasztalattal és kiszállási díj nélkül. Tekintse meg weblapunkat!

www.lefolyas.hu
Targoncaszerviz, bérlés és vásárlás országos lefedettséggel
Targoncaszerviz, bérlés és vásárlás országos lefedettséggel
http://www.targoncaberles.net/targoncaszerviz/

Új vagy használt targoncát szeretne vásárolni, targonca-alkatrészre van szüksége, vagy targoncát bérelne? Nálunk mindezt megteheti! Cégünk országos szervízhálózattal, képzett szakemberekkel targoncák javítását is vállalja, kiemelkedő színvonalon. A HYSTER targoncák magyarországi forgalmazásának jogát is elnyertük, így ezeket a folyamatosan fejlesztett, átlagon felüli minőségű, megbízható targoncákat is megvásárolhatja nálunk. Ha csak rövid időre van szüksége jól működő targoncákra, akkor forduljon hozzánk, béreljen targoncát tőlünk!

www.targoncaberles.net
Makita szervizünkben orvosoljuk a hibát!
Makita szervizünkben orvosoljuk a hibát!
http://melomix.hu/makita-szerviz

A megfelelő eszközök birtokában gyorsan haladhat a munkával. Nálunk mindent beszerezhet, akár speciális szerszámokról van szó, akár a munkaruha megvásárlásáról. Kínálatunkban ugyanúgy szerepel ipari porszívó, mint hómaró vagy fejsze. Odafigyelünk a termékek karbantartására és ellenőrzésére is: üzletünkben Makita szerviz működik, ahol néhany nap alatt elvégezzük a javítást. Előfordulhat, hogy egy-egy gépre csak átmenetileg van szüksége, ekkor lesz segítségére gépkölcsönzés szolgáltatásunk.

melomix.hu
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
Klímaszerelés és karbantartás Budapesten és Pest megyében
http://www.klimavaros.hu

Vállalkozásunk klíma szereléssel és készülékek karbantartásával foglalkozik. Elsősorban japán készülékek helyszíni felmérés után ajánlatban kiadott japán berendezések eladásával, beszerelésével javítja új ügyfelei komfortját. Kizárólag saját, általunk vitt légkondicionálókat szerelünk. Karbantartás és klímaszerelés Budapesten és Pest megyében történik.

www.klimavaros.hu
Gázkészülék szervíz és javítás Pest megyében
Gázkészülék szervíz és javítás Pest megyében
http://xn--gzszerel-8ya14i.eu

Márka független szervizként dolgozunk immáron több éve, céges formában azért, hogy az Ön gázkészüléke évről, évre megfelelő hatásfokkal működjön, a lehető leghosszabb ideig. Gázkonvektorok és gázcirkók teljes szervizelését és téli karbantartását vállaljuk, legyen szó parapetes vagy kéményes konvektorról, kombi vagy kondenzációs készülékről.

xn--gzszerel-8ya14i.eu
Folyadékhűtő szerviz 0-24, Budapest
Folyadékhűtő szerviz 0-24, Budapest
http://www.msair.hu/szerviz.html

Az ipari klimatizálás megköveteli a minőségi berendezések használatát, a kiváló munkát és a határidők pontos betartását. Cégünk ennek jegyében végzi tevékenységét. Kínálatunkban a professzionális hőszivattyúk, steril klímák és a szerver hűtés során használt eszközök mellett megtalálja a lakossági felhasználásra szánt eszközöket is. Elvégezzük a berendezések karbantartását, javítását. Az általunk fenntartott folyadékhűtő szerviz 24 órás rendelkezésre állás mellett, 2 órás kiszállással működik. Hívjon bizalommal.

www.msair.hu
Duguláselhárítás teljesen új látásmód szerint.
Duguláselhárítás teljesen új látásmód szerint.
http://www.dugulasokmestere.hu

Nagyon sok duguláselhárító cég létezik már főleg Budapesten. Újonnan induló vállalkozásunk újítást hoz a piacra. Nekünk nem csak kéz-pénzel lehet fizetni hanem átutalással is. Ezen felül 0-24 órában hívhatja telefonszámaink egyikét és 1 órán belül a helyszínre érkezünk sőt ha közel van hozzánk akár perceken belül is.

www.dugulasokmestere.hu
Nyomtató szerviz Budapest, 9. kerület
Nyomtató szerviz Budapest, 9. kerület
http://www.hasznalt-nyomtato.hu/szerviz

A mostani gyors életben a nyomtató használata meglehetősen népszerű az emberek köreiben. Egy nyomtatóra szükség lehet irodában vagy az iskolában, megeshet sajnos, hogy a nyomtató megadja magát. Ilyenkor jó ötlet a nyomtató javítás, amit megcsinál egy nyomtató szerviz. Amennyiben Önnek is szüksége van rá, mert megadta magát a nyomtatója, keresse fel honlapunkat a bővebb információkért!

www.hasznalt-nyomtato.hu
Konvektor szerelés és tisztítás Budapesten
Konvektor szerelés és tisztítás Budapesten
http://www.konvektorszerelo.com

Gázkonvektorok beüzemelésével, karbantartásával és esetleges javításával foglalkozunk. Szakembereink már több mint 1000 gázkonvektort javítottak már meg sikeresen, ezért minden konvektor javításában kiemelkedő tapasztalatot szereztek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú gázkonvektort gyorsan meg tudnak javítani! Hétfőtől Vasárnapig reggel 8 órától este 10 óráig foglalkozunk konvektor javításokkal! A konvektorszervizünk még hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére áll! Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a hétvégi vagy ünnepi kiszállásokra sem!

www.konvektorszerelo.com
Műszaki vizsga Nyíregyháza
Műszaki vizsga Nyíregyháza
http://kukolyszerviz.hu/

A Kukoly márkafüggetlen autószerviz szinte minden problémára megoldást tud nyújtani. Autószerelés, autóvillamosság, állapotfelmérés, diagnosztika, műszaki felkészítés és gumicsere is elérhető. Márkafüggetlen autószerviz Bosch garanciával! Hívjon és kérjen ajánlatot!

kukolyszerviz.hu
Hűtőgép javítás és szervízelés Budapesten
Hűtőgép javítás és szervízelés Budapesten
http://www.hutogepszerviz.info

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a hűtőgép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több hűtőgépszerelővel dolgozunk. Hétfőtől Vasárnapig reggel 8 órától este 10 óráig foglalkozunk hűtő javításokkal! A hűtőgépszervízünk még hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésére áll! Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a hétvégi vagy ünnepi kiszállásokra sem!

www.hutogepszerviz.info
Kőfelverődések javítása Budapest régiójában
Kőfelverődések javítása Budapest régiójában
http://szelvedojavitasa.hupont.hu/

Non-stop rendelkezésre álló mester (Szita Ferenc) és csapata vállalja sérült szélvédők megjavítását Budapest területén és vonzáskörzetében. Szélvédőreoedések, kőfelverődések akár azonnali szervizelése, ha más megoldás nincs, akkor cseréje. Vállalunk helyszíni kiszállást, házhozszállást, mert a mi tevékenységünk mobil elvégzése nem korlátozott, eltérően pl. a mobil eredetiségvizsgálattól. A cserét ettől függetlenül jól felszerelt szervizműhelyben javasoljuk elvégezni. Várjuk megtisztelő hívását.

szelvedojavitasa.hupont.hu
Számítógép és laptop szerviz - PCMENTOR
Számítógép és laptop szerviz - PCMENTOR
http://www.pcmentor.hu

Gyártó és típusfüggetlenül vállaljuk számítógépe és laptopja hardveres és szoftveres szervizelését. Rendelkezünk saját üzlethelyiséggel, de igény esetén házhoz is megyünk Budapest és vonzáskörzetében, és amennyiben lehetséges Önnél javítjuk meg laptopját. Szoros kapcsolatban állunk a hazai piac legnagyobb laptop alkatrész forgalmazóival és a hivatalos márkaszervizekkel is, így szinte minden hibára találunk valamilyen megoldást.

www.pcmentor.hu
Zárszerviz Budapest területén
Zárszerviz Budapest területén
http://www.zarszerviz24.eu/

Budapest egész területén orvosoljuk zárszerviz-zárcsere problémáját, legyen szó betörés utáni helyreállításról,kulcs utáni zárcseréről esetleges lakás tulajdonos váltásánál. Elképzelni se tudják mennyi bosszúságot okozhat, amikor hazaérve nem tudunk bejutni otthonunkba a tönkrement ,zárhatatlan esetekben nyithatatlan zár okán. Zárszerviz szakembereinkkel és speciális szerszámokkal dolgozunk, hogy gyorsan és a legkisebb kár okozása nélkül orvosoljuk minden akut zárproblémát és zárcsere problémát. Magas biztonságtechnikai termékek segítségével esetleg másodzárak és kereszt hevederzár felszerelésével mely , széles választék áll rendelkezésre. Szerviz autóink 99 % ban fel vannak szerelve a különböző ajtó típusok szerkezeti egységeivel így önnek nem kell megrendelnie a védelmi eszközöket nincs plusz költség a szállítással kapcsolatban. A fent nevezet biztonságtechnikai egységek kivalló hatékonysággal állnak ellen a betörés megelőzésére. 06 70 2000 400 Zárszerviz Non Stop

www.zarszerviz24.eu
Sobor Zoltán mosógépszerelő
Sobor Zoltán mosógépszerelő
http://www.bpmosogepszerelo.com

Megbízható mosógépszerelő, megfizethető árakon, ingyenes kiszállássál Budapest egész területén akár hétvégén is! Sobor Zoltán vagyok háztartási kisgép szerelő. Szerviz szolgáltatásaimmal immáron több, mint 7 éve állok az Önök rendelkezésére a legjobb tudásom szerint. Pályafutásom során túlzás nélkül több ezer készüléket javítottam meg és állítottam újra az Önök szolgálatába. Rövid határidővel vállalom az Ön otthonában meghibásodott mosógép vagy mosogatógép javítását. HIBABEJELENTÉS: HÉTFŐTŐL – VASÁRNAPIG 8.00-19.00 óra között. Telefon: +36-30-417-4347

www.bpmosogepszerelo.com
Plasztikszerviz 3000 Bt. - műanyag alkatrész javítás
Plasztikszerviz 3000 Bt. - műanyag alkatrész javítás
http://www.plasztikszerviz.hu/karosszeria-.html

Mohácson található cégünk, műanyaghegesztéssel, valamint műanyagipari termékek gyártásával és javításával foglalkozik, egyedi igények szerint is. Járművek, gépek, berendezések sérült, műanyag alkatrészeinek javítása, hegesztése.

www.plasztikszerviz.hu
Garanciális zárszerviz Budapesten
Garanciális zárszerviz Budapesten
http://www.zarnyitmindent.hu/zarszerviz.html

Zárszerviz non-stop Budapesten! Azonnali ajtónyitás, trezor zárcsere, becsapódott ajtónyitás, zárnyitás, zárcsere garanciával, hétvégén is, jó áron. Budapesten összes kerületben ingyenes kiszállással! Hívjon 0670-770-2942!

www.zarnyitmindent.hu
KisvállalatiRendszergazda.hu- Suriel Kft.
KisvállalatiRendszergazda.hu- Suriel Kft.
http://kisvallalatirendszergazda.hu

Válassza Ön is kiszervezett rendszergazda és IT üzemeltetési szolgáltatásainkat, hogy cégvezetőként nyugodt szívvel élvezhesse a kiválóan működő és profitot termelő informatikai parkját! Rendszeres karbantartással elérhető, hogy a gépek mindig üzemképesek, gyorsak legyenek, ellássák feladatukat és így a cége gördülékenyen végezze a munkát.

kisvallalatirendszergazda.hu
Duguláselhárítás fix áron
Duguláselhárítás fix áron
http://www.dugulaselharitas-fix-aron.hu/

Cégünk duguláselhárítással foglalkozik, sok más vállalkozáshoz hasonlóan mi is bármilyen dugulást elhárítunk. A kérdés felmerülhet hogy miért minket válasszon? Azok a cégek, vendéglátó helyek akiknek gyakran van dugulása általában mindig ugyan azt a szakembert hívja mert aki már bevált azt ne váltsuk le címszóval. Szerencsére sok olyan ügyfelünk van akik minket hívnak. A duguláselhárítást mi fix áron tudjuk vállalni rejtett költségek nélkül. Szolgáltatásunkat Budapesten és 60km-es körzetében tudjuk végezni bármely napszakban. Keressen minket bizalommal, a weboldalunkon részletesebb tájékoztatást is talál.

www.dugulaselharitas-fix-aron.hu
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 558 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 558 | Várakozó linkek: 19 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7993