Számítógép, laptop, nyomtató szervizek > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Számítógép, laptop, nyomtató szervizek > 39 weboldal. Kategória leírása: Számítógép, laptop, nyomtató, notebook, PC szrviz, javítás, vírusírtás.

szerviz.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Budapest - Pc Partner Szervizszolgálat
Budapest - Pc Partner Szervizszolgálat
http://www.pcpartnerszerviz.hu/

Ügyfeleink elmondása szerint vállalkozásunk legfőbb erőssége, hogy non-stop, helyszíni rendelkezésre állás mellett, gyors hibaanalízist és javítást hajtunk végre, megfizethető árakon! 1036 Budapest Uszály u. 2. és 1103 Budapest, Petrőczy u. - Székfűvirág u. sarok.

www.pcpartnerszerviz.hu
Budapest: Profi HU Szerviz Zrt.
Budapest: Profi HU Szerviz Zrt.
http://www.profiszerviz.hu/

Szerviz, monitor, nyomtató, Oki, Lexmark, Xerox javítás. Országos hálózatunkkal a teljes hazai lefedettséget biztosítjuk ügyfeleinknek: a lehető legkisebb ráfordítással juthatnak el szervizpontjainkra, és a legrövidebb időn belül visszakapják megjavított készülékeiket.

www.profiszerviz.hu
24 órás NonStop számítógép szerviz
24 órás NonStop számítógép szerviz
http://www.szamitogepszerviz.info/

PC, számítógép, notebook, laptop, nyomtató, LCD, TFT, CRT monitor TV szerviz (országos szinten). Ingyenes kiszállás Budapesten. Sűrgősségi hibaelhárítás! Javítás akár 1 nap alatt vagy azonnal! Ingyenes cseregép biztosítása. 24 órás, non stop hívható gyors szerviz, hétvégén is. PC alkatrészek azonnal raktárról. (saját raktár)

www.szamitogepszerviz.info
C Szerviz
C Szerviz
http://www.cszerviz.hu/

Többéves tapasztalattal és megfelelő szakvizsgákkal rendelkező szakembereink készséggel állnak megrendelőink rendelkezésére hardver és szoftver problémáik megoldásában. Alaptevékenységünk fő területei a kellékanyag és alkatrész kereskedelem,számítástechnikai szakszerviz szolgáltatás ellátása.

www.cszerviz.hu
PCdoki
PCdoki
http://www.pcdoki.hu/

Hívására házhoz megyünk és megoldjuk hardver vagy szoftver problémáját. Kollégáink készséggel segítenek mindenben, kérje tanácsukat! Nálunk csak akkor fizet, ha megoldottuk a problémát.

www.pcdoki.hu
Budapest - Számítógép szerelő
Budapest - Számítógép szerelő
http://www.szamitogepszerelo.hu/

Elromlott a számítógépe? Nem úgy működik, ahogy szeretné? Hívjon, és még ma megoldjuk a problémáját! Számítógép szerelő házhoz megy! Vírusírtás, adatmentés, internet beállítás, router szerelés. 1163 Budapest, Veres Péter út 83.

www.szamitogepszerelo.hu
PC szerviz
PC szerviz
http://www.pcszerviz.com/

Cégünk, a pcszerviz.com azért jött létre,hogy segítséget nyújtson azon magánszemélyeknek valamint cégeknek, vállalkozásoknak, akik szembesülnek azzal a problémával,hogy tönkre ment notebookjuk, számítógépük.

www.pcszerviz.com
Zamárdi - PC Szerviz
Zamárdi - PC Szerviz
http://web.t-online.hu/szer/

Fő profilunk a számítógép javítás, karbantartás, emellett vállalunk adatmentést, vírustalanítást és új számítógépét vagy számítógépe tartozékát is meg veheti nálunk. Zamárdi, Eötvös utca 3.

web.t-online.hu
Laptop szerviz, Budapest
Laptop szerviz, Budapest
http://www.display.hu/

Gyártó független notebook szerviz. Notebook alkatrész eladás és beépítés, monitorjavítás, Samsung lézernyomtatók szervizelése, adatmentés merevlemezről és egyéb adathordozóról...

www.display.hu
Notidoki házhoz megy
Notidoki házhoz megy
http://www.notidoki.hu/

A notidoki.hu 2004-ben alakult és a pcdoki csoport tagja. A notidoki-t azért alakítottuk, mert a egyre több laptop és notebook problémával találkoztunk, szerviz ünkben. Ezek a problémák kezelése kicsit más szerviz elési eljárást igényelnek, mint az asztali számítógépek. Mára már felkészülten várjuk notebook szerviz ünkben, és minden notebook, laptop javítás át vállaljuk. Cím: 1036 Budapest Bécsi út 88.

www.notidoki.hu
PCLap.hu - Egyet fizet, kettőt fizet :)
PCLap.hu - Egyet fizet, kettőt fizet :)
http://www.pclap.hu/

Új és használt számítógépek és pc alkatrészek adásvétele, 6 hó garanciával, olcsón!

www.pclap.hu
Doctorhouse laptop és pc szervíz
Doctorhouse laptop és pc szervíz
http://www.doctorhouse.hu

Laptot, pc és perifériák szervize Budapesten. A hiba elhárítását azonnal megkezdjhük, a nap 24 órájában hívhat. Köszönjük bizalmát!

www.doctorhouse.hu
Számítógép javítás otthonában, Szigetszentmiklós, M0 körzetében!
Számítógép javítás otthonában, Szigetszentmiklós, M0 körzetében!
http://www.pcjavito.hu

Számítógép javítás PC javítás otthonában, Szigetszentmiklós, M0 körzetében! PC szerviz, számítógép szervíz, vírusirtás, adatmentés, operációs rendszer telepítés a helyszínen, hétvégén SOS javítás, szerelés.

www.pcjavito.hu
Plotter, nyomtató, fénymásoló
Plotter, nyomtató, fénymásoló
http://plotter-nyomtato-fenymasolo.hu

LÖ-MIX Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő profilja a korszerű irodatechnikai berendezések forgalmazása, javítása és karbantartása. Új plotter, nyomtató és fénymásoló berendezések kereskedelmén túl a cég foglalkozik használt berendezések felvásárlásával, valamint viszont értékesítésével is. A használt gépeket minden esetben szakembereink megvizsgálják és elvégzik rajtuk a szükséges karbantartási, felújítási munkálatokat, így a használt irodatechnikai berendezések értékesítésekor is garanciát vállalunk a gépek üzembiztos működésére. A plotter, nyomtató és fénymásoló értékesítésen túl foglalkozunk a fenti berendezések működtetéséhez, üzemeltetéséhez szükséges kellékanyagok forgalmazásával is, mint például a festék kazetták, tintapatronok, valamint tonerek. Értékesítés mellett készülék bérbeadási szolgáltatást is kínálunk, amikor is a az irodatechnikai berendezések vállalkozásunk tulajdonában maradnak, és a bérlő csak használja a berendezéseket. Ez a konstrukció nagyon népszerű megoldás!

plotter-nyomtato-fenymasolo.hu
Rendszerkarbantartás
Rendszerkarbantartás
http://www.perfect-it.hu/

Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások.Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma! Cégünk szerviz stratégiája: lehetőség szerint az Ön telephelyén végezi el rendszergazdánk a számítógépe javítását; amennyiben meghibásodást rendszergazda szakemberünk olyan természetűnek ítéli, akkor az eszközt szervizünkbe szállítja. Majd a javítást rövid határidőre vállalva, az Önnel előre egyeztetett áron és időpontban újbóli üzembe helyezi szakemberünk; a nem működő számítástechnikai berendezéseket szervizünkben is átvesszük javításra. Minden a Perfect-IT Services Kft rendszergazda szakemberei által elvégzett belső szervízszolgáltatást is munkalappal dokumentáltan végezzük. Az átvett eszköze javítását, adatmentését és archiválását végezve adatait bizalmas kezeljük, hogy az Ön adataiba fektetett munkája védelme maximálisan megvalósuljon.

www.perfect-it.hu
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7209