A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Tartalom:

szerviz.wyw.hu

ABC dugulás elhárítás
ABC dugulás elhárítás
http://www.abcdugulaselharitas.hu/

Dugulás elhárítás, kád-, mosdó-, wc-, mosogató dugulás elhárítás, falbontás nélkül, gyorsan, tisztán, szakszerűen. Továbbá vízvezeték-, gázkészülék- és fűtésszerelési munkák.

www.abcdugulaselharitas.hu
Ablak Budapesten
Ablak Budapesten
http://www.lamella.hu/

Ablak forgalmazás és ablakcsere szerviz Budapesten, a tizenötödik kerületben

www.lamella.hu
Ablakcsere - Axis-Szolg Kft.
Ablakcsere - Axis-Szolg Kft.
http://www.axis-szolg.hu/content/ablakcsere.html

A nyílászárók otthonunk legfontosabb részei. Beengedik a napfényt, miközben megvédenek bennünket a külvilág behatásaitól, mégis összekötnek a minket körülvevő környezettel. Ma már nem feltétlenül kell lemondani a fa ablakokról, ha azt szeretnénk, hogy megfelelő legyen a hőszigetelés. A modern technikáknak köszönhetően a fa (fenyő, tölgy vagy bükk) ablakok is tökéletesen tartják a hőt. Válasszon Ön is néhány kattintással honlapunkon lévő bejárati ajtó és fa ablak kínálatunkból, hogy már holnap átléphesse küszöbét. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, ablakcsere esetén állunk rendelkezésére!

www.axis-szolg.hu
Ablakemelő javítás
Ablakemelő javítás
http://ablakemelo-javitas.hu/

Szorul, vagy nem működik az ablakemelő? Ablakemelő javítás Budapesten. Ablakemelő szerviz teljeskörű garanciával vállalja elektromos és mechanikus ablakemelő javítását, beállítását, szervizelését rövid határidővel. Budapesti és vidéki ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk. A délig beérkező rossz, hibás, szakad bowdenes ablakemelő szerkezet javítását követően akár még aznap futárral vagy postán visszaküldhetjük megjavítva.

ablakemelo-javitas.hu
ablakjavitas.com
ablakjavitas.com
http://www.ablakjavitas.com/

Gondja akadt ablakával- ajtajával? Nyílászáró szerelés olcsón Budapesten!

www.ablakjavitas.com
Ablakjavítás és ablakszigetelés
Ablakjavítás és ablakszigetelés
http://www.ablakgyogyaszat.hu/

Mindennapos igénybevétel során az ablakok állapota csökken. Ha valamely nyílászárónk lóg, nem záródik könnyen, észre vette hogy jön be mellette a hideg levegő, akkor mielőtt újat vásárolna, érdemes lehet felújíttatni, mert az új ablak költségének kisebb részéből is kijöhet a felújítás. Ha éppen lakásfelújítás vagy építkezés kellős közepén áll, akkor segítünk Önnek felkutatni az ár-érték arányban legmegfelelőbb nyílászárót és be is rakjuk azt lakásába! A már meglévő ablakokat és ajtókat is szakértelemmel építjük be a felújítás után! Ajtók és ablakok felújítása során új tömítést is kapnak a nyílászárók, így rendkívül lecsökkentheti télen a fűtési költségeket! Gondolta volna, hogy 1-2 fűtéscsekken visszajön a szigetelés ára?

www.ablakgyogyaszat.hu
Ablakjavítás, nyílászáró javítás gyors határidővel
Ablakjavítás, nyílászáró javítás gyors határidővel
http://www.ablakjavitas.net

Cégünk 2003-óta foglalkozik műanyag, fa és alumínium, ablakok, illetve bejárati ajtók javításával. A nyílászáró javítással összefüggő szolgáltatások teljes palettájával állunk megrendelőink rendelkezésére. Szolgáltatásaink között megtalálható a nyílászárók üvegcseréje, finombeállítása, igazítása, átalakítása, betörés utáni helyreállítása és a penészedést megakadályozó, illetve a gázszolgáltatók által előírt ablakszellőzők beépítése is. Gyors határidővel, több éves szakmai tapasztalattal és korrekt árakkal várjuk jelentkezését honlapunkon.

www.ablakjavitas.net
Ablakszerviz.
Ablakszerviz.
http://www.ablakszigetelo.hu/

Nyílászárók felújítása, javítása, beszabályozása, pántcsere és zárbeállítás szükség estén csere. Nyílászáró szigetelés svéd nútmarásos technológiával. Nyílászárói üvegszerkezetét korszerű hőszigetelt üvegre cseréljük. Energia megtakarítás ablakszigeteléssel.

www.ablakszigetelo.hu
Abnetron - Pécs
Abnetron - Pécs
http://www.tv-szerviz.hu/

Elromlott TV-je, videó-ja, DVD-je, audió berendezése...? Ne dobja el! Ne mondjon le róla! Nem kell mindjárt újat vennie! Lehet, hogy a jól bevált, megszokott készülékét érdemesebb, célszerűbb, olcsóbb megjavíttatnia, mint drága pénzért azonnal újat vennie. Ha Ön, általunk pénzt takaríthat meg, miért ne tenné? 7632 Pécs, Krisztina tér 5.

www.tv-szerviz.hu
Aerometal
Aerometal
http://www.aerometal.hu/

Az Aerometal 1991-ben indította el repülőgépes szolgáltatásait, melyek a következők: Galvanizálás, Repülőgép motor javítás, Fémforgácsolás, Erőművi turbinák javítása, főtengelyek kiegyensúlyozása.

www.aerometal.hu
AH Turbo Szerviz Hungary Kft. - Turbófeltöltők javítása
AH Turbo Szerviz Hungary Kft. - Turbófeltöltők javítása
http://www.ahturbo.hu/

AH Turbo Szerviz Hungary Kft. - Turbófeltöltők javítása.

www.ahturbo.hu
Ajtó | Műanyag Ablak | Hörmann Garázskapu Székesfehérvár
Ajtó | Műanyag Ablak | Hörmann Garázskapu Székesfehérvár
http://www.maller.hu/

Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére a tervezéstől a felmérésen át, a különböző nyílászárók, garázskapuk, ipari sorompók forgalmazásáig, cseréjéig és beépítéséig. Vállalunk redőny és kapuautomatizálást, fal, tapéta vagy festés javítást is.

www.maller.hu
Ajtónyitás, Zárnyitás
Ajtónyitás, Zárnyitás
http://www.ajtonyitas-zarnyitas.hu

Kizárta magát? Elveszett a kulcsa? Betörtek? Jó helyen jár! Segítünk! Ajtónyitás, zárnyitás Non-stop! Budapesten gyors kiszállással! Roncsolásmentesen! Ajtónyitás azonnal és zárnyitás Budapesten. 06 70 237 74 71

www.ajtonyitas-zarnyitas.hu
Akciós bontás nélküli duguláselhárítás Kistarcsa környékén
Akciós bontás nélküli duguláselhárítás Kistarcsa környékén
http://dugulaselharitaskistarcsa.iwk.hu/

Garanciális duguláselhárítás Kistarcsa, Csongrádi László, tel.: 06 20 2934400. A dugulás kiküszöbölése Kistarcsa környékén akár 1 órán belül is elképzelhető, 2 hét garanciát nyújtunk, kedvezményes árakon, például diákoknak további kedvezményekkel kínáljuk szolgáltatásainkat. Sűrűn keresnek Kistarcsai csatorna és lefolyó mentesítéséhez, nagyon átlátom már a helyi vízelvezető rendszert. Pontosan azt a szakértelmet és precizitást kapja, mintha a saját otthonomban kellene orvosolnom a problémát. Nem elhanyagolandó, hogy a munka végén kivétel nélkül minden alkalommal tisztaság és rend marad utánam. Különféle duguláselhárító spiráljaim és gépeim segítségével a lehető leggyorsabban és a legnagyobb hatásfokkal oldom meg a dugulásokat. Kistarcsa vonzáskörzetében a kiszállási díj 0 Ft! Nagy precizitással végzett munkámért nem kérek semmilyen felárat.

dugulaselharitaskistarcsa.iwk.hu
Akku-System Bt.
Akku-System Bt.
http://akku-system.hu

Az Akku-System Bt. fő tevékenységi körébe a profi, szakszerű targonca- és takarítógép akkumulátor kereskedelem, javítás, karbantartás és szervizelés tartozik az ország egész területén, és akár külföldön is.

akku-system.hu
Albertirsa - Kárpit-Szerviz Kft.
Albertirsa - Kárpit-Szerviz Kft.
http://www.karpitos.org/

Ha Ön szeretne szép, dekoratív bútorokat, melyek jól funkcionálnak, és minden igényt kielégítenek a lakásában, megfizethető árak mellet akkor mi vagyunk, akit keres, mert a Kárpit Szerviz Kft. elfogadható árakon tevékenységünket folyamatosan bővítve, a piac jellemzőit figyelembe véve a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk az ügyfeleink részére. Kárpitozás, bútorfelújítás, restaurálás, politúrozás, bútor javítás. 2730 Albertirsa Szabadság tér 1-3.

www.karpitos.org
Alkatrészek és szerviz Lamborghini, Same, Deutz Fahr traktorokhoz
Alkatrészek és szerviz Lamborghini, Same, Deutz Fahr traktorokhoz
http://traktor-alkatresz.hu/

Kedvező áru gyári alkatrészek, teljeskörű szerviz és javítás Lamborghini, Same, Deutz Fahr traktorokhoz, rövid határidővel.

traktor-alkatresz.hu
Allez
Allez
http://www.allez.hu/

Allez kerékpárosok boltja. Kerékpár és alkatrész kereskedés, szerviz. 1085 Budapest, Baross utca 4.

www.allez.hu
Alt Cash Kft
Alt Cash Kft
http://www.penztargepcentrum.hu/p%C3%A9nzt%C3%A1rg%C3%A9p-szerviz

Cégünk az Alt Cash Kft " Pénztárgépcentrum" a Samsung/Sam4s pénztárgépek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Központi szerviz feladatok ellátásán túl az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére: Samsung, Sam4s, HRC, Miniko típusú pénztárgépek javítása. Pénztárgépek forgalmi adatainak éves kiolvasása. Áfa programozás, változtatás. Alkatrész ellátás. Mérlegek javítása, hitelesítése...

www.penztargepcentrum.hu
Angyali Segítség Gyorsszolgálat
Angyali Segítség Gyorsszolgálat
http://dugulas-viz-villany.com

DUGULÁSELHÁRÍTÁS A-Z-IG. Profi gépekkel,falbontás nélkül,TISZTÁN,olcsón! Mosdó dugulások, padlóösszefolyó dugulások, gerinc dugulások, pissoar dugulások és egyéb kül-és beltéri dugulás elhárítása.Akna takarítás,gyökértelenítés, zsírtalanítás, akna tisztítás, lefolyótisztítás, csatornatisztítás. VILLANYSZERELÉS A-Z-IG. Zárlat keresés, hibaelhárítás, kivitelezés, vezetékek behúzása, szerelvényezés és kisebb munkák elvégzése! VÍZVEZETÉKSZERELÉS A-Z-IG. Bekötések:csap, bojler, mosogatógép, mosógép, tartály, kád.Ázás megszüntetése, fagycsap, csőcserék.

dugulas-viz-villany.com
Antik bútor javítás
Antik bútor javítás
http://www.antikbutorjavitas.hu/

Bauer Mihály - Több évtizede antik és styl bútor felújítással, javítással, restaurálással foglalkozom. Referencia munkáim az osztrák nagyköveti rezidencia antik bútorai között és sok-sok magánszemélynél lelhetőek fel. Az antik bútorok restaurálása kizárólag korabeli eljárással készülnek.

www.antikbutorjavitas.hu
AP Cash Kft.
AP Cash Kft.
http://onlinepenztargepek.hu/szerviz/

Mindent egy helyen: pénztárgépek, szerviz, üzembe helyezés, nyomtatvány, papír-írószer, nyomtató javítás. 1034 Budapest, Viador utca 15.

onlinepenztargepek.hu
Arany fotel kárpitos műhely
Arany fotel kárpitos műhely
http://www.aranyfotel.hu/karpitozas

Az antik bútor felújítása szakértői segítség bevonását igényli. Speciális eszközök szükségesek hozzá, hogy ne sértsük meg az anyagot, ezért mindenképp javasolt egy profi javítóműhelybe elvinni a bútort. Az Aranyfotel Kft. magánszemély és intézmények restaurációs megrendeléseit is vállalja. Hagyományos anyagok és módszerek segítségével varázsolják újjá akár az Ön bútordarabját is.

www.aranyfotel.hu
Arnold PC Szerviz - Számítógép szerelő Budapesten házhoz megy
Arnold PC Szerviz - Számítógép szerelő Budapesten házhoz megy
http://arnoldpcszerviz.hu

Budapest teljes területén házhoz megyek, több kerületbe ráadásul ingyenes helyszíni kiszállással. Vállalom minden típusú laptop és normál, asztali számítógép javítását, karbantartását, bővítését, illetve korszerűsítését. Amennyiben meglévő számítógépe már nagyon régi és szeretné kedvező feltételekkel, jó áron lecserélni, akkor ebben is a segítségére lehetek. További információkért és az elérhetőségeimért kérem látogasson el weboldalamra.

arnoldpcszerviz.hu
Assistent robotgép és szerviz
Assistent robotgép és szerviz
http://www.assistent-original.hu

Válassza az Assistent Original robotgépet, ha robusztus, nagy teljesítményű, és megbízható konyhagépet keres! Legyen az kenyértészta dagasztás, habverés, hús darálás, vagy akár müzli készítés - az Assistent robotgépei sosem fogják cserben hagyni. Ma már számos kiegészítőt lehet vásárolni a robotgéphez, például narancs facsarót, turmix fejrészt, müzli készítőt, zöldség szeletelőt, húsdarálót, de tervező csapatunk folyamatosan töri a fejét a következő újdonságon. Budaörsi irodánkban megtekintheti az Assistent robotgépeket működés közben, és előzetes egyeztetés alapján van lehetőség a személyes vásárlásra is, de igény esetén futárszolgálattal házhoz is szállítjuk Önnek robotgépét.

www.assistent-original.hu
Aucash pénztárgép
Aucash pénztárgép
http://www.aucash.hu/

Pénztárgép forgalmazás, és javítás Budapesten a XVI. kerületben szaküzletünkben!

www.aucash.hu
Aura Hidromasszázs Kft
Aura Hidromasszázs Kft
http://www.auraspa.hu/

Az Aura Hidromasszázs Kft több, mint tíz év tapasztalatával, kizárólag felsőkategóriás termékekkel, komoly műszaki háttérrel törekszik ügyfelei igényeinek maximális kielégítésére. A cég filozófiája a minőség, szakértelem, igényesség, s nem utolsósorban az ügyfél elégedettsége. Célunk, hogy a vásárló mindig az elképzelésének megfelelő terméket vihessen haza. Munkatársaink folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így naprakészen ismerik az új termékeket és műszaki megoldásokat, s emellett a termékeket díjmentesen házhoz szállítják és beüzemelik. A cégünk által forgalmazott márkák a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik, amely garantálja, hogy tulajdonosának hosszú éveken keresztül csak örömet és élvezetet okozzon, soha ne bosszúságot.

www.auraspa.hu
Autó szerelés és gumi javítás.
Autó szerelés és gumi javítás.
http://www.velenceitonal.hu/adatlap/szolgaltatok/auto+es+gumi+szerelo+szabo+ ...

- autójavítás, szervizelés - műszaki vizsgára való felkészítés, vizsgáztatás - számítógépes fék és lengéscsillapító mérés - környezetvédelmi mérés (zöldkártya - benzines) - gumiértékesítés, javítás - gépi gumi szerviz, centírozás Cím: Velence, Ország út 13. Tel.:06/22/472 - 228

www.velenceitonal.hu
Autógumi és motorgumi Balassagyarmat
Autógumi és motorgumi Balassagyarmat
http://www.autogumiker.com

Autógumi és motorgumi szerviz Balassagyarmaton. Akciós gumiabroncsok nagy méret és gumi márka választékban.

www.autogumiker.com
Autógumi szervíz
Autógumi szervíz
http://www.simonauto.hu

Cégünk 1989 óta foglalkozik személyautó, motorkerékpár és kisteherautó javítást 3,5 tonnáig. Szolgáltatásaink teljesen felölelik a gépjármű és motor tulajdonosok igényeit. - műszaki vizsga, - eredetvizsga, - motorjavítás, - motordiagnosztika, - futómű állítás, - jégkár/horpadás javítás, - szélvédő javítás, - teljeskörű karosszéria javítás biztosítói ügyintézéssel, - gumiabroncs szerelés, - keréktárcsa javítás.

www.simonauto.hu
Autószállítás traileren biztonságosan
Autószállítás traileren biztonságosan
http://automentogyor.hu/autoszallitas.html

Külföldön és belföldön egyaránt vállaljuk meghibásodott vagy balesetet szenvedett autók mentését. Az autómentés után ránk bízhatja a javítási munkákat is. Szervizünk minden hétköznap rendelkezésére áll, sőt kérésére a szállítás és a javítás idejére bárautót biztosítunk. Megbízhat minket az autószállítás feladataival is. Vállaljuk versenyautók, alacsonyépítésű sportkocsik szállítását, de munkagépeket, targoncákat is elfuvarozhatunk telephelyére. Akár külföldön vásárolt autóját is hazaszállítjuk. Hívjon bátran.

automentogyor.hu
Autószerelő a Velencei-tónál.
Autószerelő a Velencei-tónál.
http://www.velenceitonal.hu/adatlap/szolgaltatok/autoszerelo+barna+istvan

Autószerelő mester a Velencei-tónál Gárdonyban a Szabadság úton. Ahol jó kezekben hagyhatod az autódat. Műszaki vizsgára felkészítés - Műszaki vizsgáztatás - Mindenféle szerviz munka - Fék és lengéscsillapító mérés - Futómű ellenőrzés, javítás, műszeres beállítás - Számítógépes motordiagnosztika .

www.velenceitonal.hu
Autószerelő Budapest
Autószerelő Budapest
http://autoszerelobudapest.com/

Auószerelő Budapesten megbízható árakkal és tapasztalt szakemberekkel várjuk kőbányai telephelyünk.

autoszerelobudapest.com
Autószerelő Mester: zöldkártya, vizsgáztatás, autószerelés
Autószerelő Mester: zöldkártya, vizsgáztatás, autószerelés
http://autoszerelomester.hu

Teljes körű autószerviz szolgáltatás. Zöldkártya ügyintézés, vizsgáztatás, autószerviz, autóvillamosság, autójavítás - Autószerelő Mester

autoszerelomester.hu
Autószerelő, szerviz XIII.kerület
Autószerelő, szerviz XIII.kerület
http://www.bekomuhely.hu

Autószerelő, autószerviz, karosszéria lakatos és javítás, autóüveg, szélvédő javítás, biztosítási kárügyintézés.

www.bekomuhely.hu
Autószerviz ,részecskeszűrő tisztítás, felújítás
Autószerviz ,részecskeszűrő tisztítás, felújítás
http://elesautoszerviz.ewk.hu/

Minden típus szakszerű autójavítása, szervizelése, műszaki vizsgáztatása, részecskeszűrő tisztítás fap dpf, felújítás, hibakód olvasás-törlés, rövid határidőre! Forduljon hozzánk bizalommal!

elesautoszerviz.ewk.hu
Autóüveg Pusztai
Autóüveg Pusztai
http://autouvegpusztai.hu/

Szervizünk autóüvegek, szélvédők besszerzésével, beszerelésével, javításával, szükség esetén legyártásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunk!

autouvegpusztai.hu
Az elsőszámú rendszergazda, Budepst, Pest megye
Az elsőszámú rendszergazda, Budepst, Pest megye
http://rendszergazda1.hu

Rendszerfazda1.hu rendszergazdai szolgáltatások, kihelyezett rendszergazda, távfelügyelet, IT megoldás szállítás, és tanácsadás. Profi csapat, megbízható rendszergazda.

rendszergazda1.hu
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 503 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 503 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7209