Duguláselhárítás > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Duguláselhárítás > 44 weboldal. Kategória leírása: Duguláselhárítás, lefolyótisztítás.
Szponzorált linkek
Csőmester-M Kft.
http://www.dugulaselharitas.com/

Dugulás elhárítás esetén jó helyen jár, mi segítünk hiszen ez a szakterületünk! Hívjon bennünket bátran - két órán belül ott vagyunk a helyszínen, akár hétvégén is! Falbontás nélkül szüntetjük meg a dugulást.

Csőmester-M Kft.
Észak-Pesti Duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitas.net/

Duguláselhárítás 1 órán belül Budapesten - Zuglóban, Angyalföldön, Újpesten, Rákospalotán, Budán, Belvárosban - kedvező árakkal.

Észak-Pesti Duguláselhárítás
Lefolyó.hu - Non-Stop gyorsszolgálat
http://www.lefolyo.hu/

A duguláselhárítás­t korszerű eszközökkel, bontás nélkül, tisztán, higiénikusan végezzük el. A vízvezetékszerelés keretein belül teljeskörű vízszerelési munkát, és javítást vállalunk. Gázkészülék szerelés­i munkák kiterjed minden gáz-, fűtési-, és épületgépészeti területre.

Lefolyó.hu - Non-Stop gyorsszolgálat
ABC dugulás elhárítás
http://www.abcdugulaselharitas.hu/

Dugulás elhárítás, kád-, mosdó-, wc-, mosogató dugulás elhárítás, falbontás nélkül, gyorsan, tisztán, szakszerűen. Továbbá vízvezeték-, gázkészülék- és fűtésszerelési munkák.

ABC dugulás elhárítás
Duguláselhárítás - Gyorsvízgáz
http://www.gyorsvizgaz.hu/dugulaselharitas.html

Duguláselhárítás és gázkészülékek szerelése Budapesten házilagos módszerekkel a Gyorsvízgáz.hu jóvoltából!

Duguláselhárítás - Gyorsvízgáz
Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében
http://dugulaselharitas-nonstop.hu

Lefolyótisztítás illetve duguláselhárítás Budapest és Pest megye területén. Éjjel nappal hívhatóak vagyunk duguláselhárítási technikánk nem igényel bontást.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében
Csőtörés műszeres bemérése
http://kritall.hu

Szivárgó csövek? A helyiség úszómedencévé avanzsálódik minden reggelre? Ne tetézze a bajt, keressen minket bizalommal! Szakembereink gyorsan és szakszerűen, a legkorszerűbb műszerekkel mérik fel a hiba okát és azonnal javítják is azt. Hatékony munkavégzés, rendkívül kedvező áron.Hívja gyorsszolgálatunkat vagy kérjen ajánlatot!

Csőtörés műszeres bemérése
Nyári Zoltán duguláselhárító
http://www.wc-mosdo-dugulaselharitas.hu

Profi duguláselhárítás szakemberként professzionális gépekkel oldunk meg minden lakásban előforduló problémát, legyen az Wc duguláselhárítás, kültéri dugulás elhárítás, csatornatisztítás, mosogató duguláselhárítás, beltéri lefolyó tisztítás, dugulás elhárítás, gyökértelenítés, csatorna csere, esővízcsatorna duguláselhárítás, csatorna javítás, csatorna csere. Hívj minket bizalommal: időt, pénzt és energiát spórolunk meg Neked!

Nyári Zoltán duguláselhárító
Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
http://www.lefolyas.hu/

Eldugult a lefolyó? Segítünk! Cégünk, a Lefolyás Kkt. fő szakterülete a teljes körű duguláselhárítási szolgáltatások nyújtása Budapesten, sokéves tapasztalattal és kiszállási díj nélkül. Tekintse meg weblapunkat!

Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
Csatornadugulás
http://www.csatornadugulas.hu/

Szakszerű duguláselhárítás nagyteljesítményű géppel, lefolyóvezetékek zsírtalanítása és gyökértelenítése. Duguláselhárítás. Mosogatók, fürdőszobai lefolyók tisztítása, épületen belüli és kívüli dugulások megszüntetése.

Csatornadugulás
Farkas Sándor - Duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitasa.hu/

Cégünk duguláselhárítással azaz gépi csőtisztítással foglalkozik.

Farkas Sándor - Duguláselhárítás
Nyíregyháza - Pelbárt és Társa Bt.
http://www.vizesmester.hu/

Víz- központifűtés és gázkészülék szerelés, duguláselhárítás Nyíregyháza - Szabolcs Szatmár Bereg Megye.

Nyíregyháza - Pelbárt és Társa Bt.
Non-stop duguláselháritás
http://www.wcdugulaselharitas.com

0-24 professzionális duguláselhárítás Amennyiben eldugult - a lakásában vagy a munkahelyén a lefolyó, a csatorna, a mosogató, a mosdó, a kád, a wc, a padlóösszefolyó vagy a zuhanytálca - forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. Duguláselhárító gyorsszolgálatunk - Budán és Pesten azonnali kiszállást

Non-stop duguláselháritás
Duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat, Csatornakamerázás Bauvir Kft
http://www.dugulas-elharitas-nonstop.hu

* Duguláselháritás * Kamerás csatornavizsgálat * Nyomvonal meghatározás * Balatoni szolgáltatások Amennyiben gépészeti vezetékek (pl.: bármilyen típusú szennyvízcsatorna) problémáját kell feltárni, vagy megoldani, illetőleg annak hibaforrását bontási munkálatok nélkül kívánják feltárni, akkor kerülhet előtérbe a csatorna kamerázás alkalmazása, kiegészítve womázással, dugulás-elhárítással, vízszereléssel. Kamerás csatornavizsgálat-csővizsgálat-csatornakamerázás Ezt a típusú vizsgálatot visszatérő dugulások okainak feltárására alkalmazzuk, pl.vezeték beszakadás, gyökérbenövések, idegen tárgyak. A száloptikás csődiagnosztikát 50-250mm-ig alkalmazzuk. Miden munkára 100% garanciát vállalunk! Nincs lehetetlen a duguláselhárításban nonstop

Duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat, Csatornakamerázás Bauvir Kft
Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es környékén
http://budapestdugulaselharitas.hu/dugulaselharitas-budapesten

Mesteri duguláselhárítás és gyorsszolgálat Budapesten és környékén. 1 órán belül a helyszínre érünk és megkezdjük a duguláselhárítását. Korrekt árakon dolgozunk és 2 hétig fennálló garanciát vállalunk munkáinkra. Nincs hétvégi vagy ünnepnapi felár. Nincs kiszállási díj Budapesten és 50 km-es körzetében.

Duguláselhárítás Budapesten és 50 km-es környékén
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 504 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 504 | Várakozó linkek: 11 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 7235