Duguláselhárítás > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Duguláselhárítás > 39 weboldal. Kategória leírása: Duguláselhárítás, lefolyótisztítás.
Szponzorált linkek
Csőmester-M Kft.
http://www.dugulaselharitas.com/

Dugulás elhárítás esetén jó helyen jár, mi segítünk hiszen ez a szakterületünk! Hívjon bennünket bátran - két órán belül ott vagyunk a helyszínen, akár hétvégén is! Falbontás nélkül szüntetjük meg a dugulást.

Csőmester-M Kft.
Észak-Pesti Duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitas.net/

Duguláselhárítás 1 órán belül Budapesten - Zuglóban, Angyalföldön, Újpesten, Rákospalotán, Budán, Belvárosban - kedvező árakkal.

Észak-Pesti Duguláselhárítás
ABC dugulás elhárítás
http://www.abcdugulaselharitas.hu/

Dugulás elhárítás, kád-, mosdó-, wc-, mosogató dugulás elhárítás, falbontás nélkül, gyorsan, tisztán, szakszerűen. Továbbá vízvezeték-, gázkészülék- és fűtésszerelési munkák.

ABC dugulás elhárítás
Duguláselhárítás - Gyorsvízgáz
http://www.gyorsvizgaz.hu/dugulaselharitas.html

Duguláselhárítás és gázkészülékek szerelése Budapesten házilagos módszerekkel a Gyorsvízgáz.hu jóvoltából!

Duguláselhárítás - Gyorsvízgáz
Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében
http://dugulaselharitas-nonstop.hu

Lefolyótisztítás illetve duguláselhárítás Budapest és Pest megye területén. Éjjel nappal hívhatóak vagyunk duguláselhárítási technikánk nem igényel bontást.

Duguláselhárítás Budapesten és Pest megyében
Csőtörés műszeres bemérése
http://kritall.hu

Szivárgó csövek? A helyiség úszómedencévé avanzsálódik minden reggelre? Ne tetézze a bajt, keressen minket bizalommal! Szakembereink gyorsan és szakszerűen, a legkorszerűbb műszerekkel mérik fel a hiba okát és azonnal javítják is azt. Hatékony munkavégzés, rendkívül kedvező áron.Hívja gyorsszolgálatunkat vagy kérjen ajánlatot!

Csőtörés műszeres bemérése
Nyári Zoltán duguláselhárító
http://www.wc-mosdo-dugulaselharitas.hu

Profi duguláselhárítás szakemberként professzionális gépekkel oldunk meg minden lakásban előforduló problémát, legyen az Wc duguláselhárítás, kültéri dugulás elhárítás, csatornatisztítás, mosogató duguláselhárítás, beltéri lefolyó tisztítás, dugulás elhárítás, gyökértelenítés, csatorna csere, esővízcsatorna duguláselhárítás, csatorna javítás, csatorna csere. Hívj minket bizalommal: időt, pénzt és energiát spórolunk meg Neked!

Nyári Zoltán duguláselhárító
Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
http://www.lefolyas.hu/

Eldugult a lefolyó? Segítünk! Cégünk, a Lefolyás Kkt. fő szakterülete a teljes körű duguláselhárítási szolgáltatások nyújtása Budapesten, sokéves tapasztalattal és kiszállási díj nélkül. Tekintse meg weblapunkat!

Lefolyás Csatornatisztító és Szolgáltató Kkt. - Duguláselhárítás
Farkas Sándor - Duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitasa.hu/

Cégünk duguláselhárítással azaz gépi csőtisztítással foglalkozik.

Farkas Sándor - Duguláselhárítás
Nyíregyháza - Pelbárt és Társa Bt.
http://www.vizesmester.hu/

Víz- központifűtés és gázkészülék szerelés, duguláselhárítás Nyíregyháza - Szabolcs Szatmár Bereg Megye.

Nyíregyháza - Pelbárt és Társa Bt.
Non-stop duguláselháritás
http://www.wcdugulaselharitas.com

0-24 professzionális duguláselhárítás Amennyiben eldugult - a lakásában vagy a munkahelyén a lefolyó, a csatorna, a mosogató, a mosdó, a kád, a wc, a padlóösszefolyó vagy a zuhanytálca - forduljon hozzánk bizalommal a gyors segítségért. Duguláselhárító gyorsszolgálatunk - Budán és Pesten azonnali kiszállást

Non-stop duguláselháritás
Duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat, Csatornakamerázás Bauvir Kft
http://www.dugulas-elharitas-nonstop.hu

* Duguláselháritás * Kamerás csatornavizsgálat * Nyomvonal meghatározás * Balatoni szolgáltatások Amennyiben gépészeti vezetékek (pl.: bármilyen típusú szennyvízcsatorna) problémáját kell feltárni, vagy megoldani, illetőleg annak hibaforrását bontási munkálatok nélkül kívánják feltárni, akkor kerülhet előtérbe a csatorna kamerázás alkalmazása, kiegészítve womázással, dugulás-elhárítással, vízszereléssel. Kamerás csatornavizsgálat-csővizsgálat-csatornakamerázás Ezt a típusú vizsgálatot visszatérő dugulások okainak feltárására alkalmazzuk, pl.vezeték beszakadás, gyökérbenövések, idegen tárgyak. A száloptikás csődiagnosztikát 50-250mm-ig alkalmazzuk. Miden munkára 100% garanciát vállalunk! Nincs lehetetlen a duguláselhárításban nonstop

Duguláselhárítás, Kamerás csővizsgálat, Csatornakamerázás Bauvir Kft
S.O.S Vízszerelés, Duguláselhárítás, Csatornakamerázás
http://vizvezetek-szereles.hu/csatornakamerazas

Vízvezeték szerelése, Duguláselhárítás, 0-24 Óráig. Csőtörése műszerek keresése és javítása. Csatornakamerázás, lefolyó vezetékek felmérése, hibák keresése, rendszeresen vissza térő dugulások okainak kiderítése, csatornakamera segítségével. Gépi spirálozás.

S.O.S Vízszerelés, Duguláselhárítás, Csatornakamerázás
Lefolyó duguláselhárítás
http://www.dugulas-haritas.hu

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!

Lefolyó duguláselhárítás
Duguláselhárítás - Budapest
http://www.vizvezetek-szerelo.com

A duguláselhárítást minden esetben nagy körültekintéssel végezzük. A duguláselhárítás első lépéseként a telefonos megkeresés alkalmával Ön elmondja a tapasztalt problémát, megadja a pontos címet és a többi már a mi dolgunk. Ha nem azonnal szeretné megjavíttatni az eldugult lefolyót, akkor a duguláselhárítás a kért időpontban történik. Fix áras szolgáltatásokat nyújtunk rejtett költségek nélkül, így Önt nem fogja meglepetés érni!

Duguláselhárítás - Budapest
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 501 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 501 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6636