Bútor javítás, kárpitozás > SZERVIZ tippek, válogatott ajánlatok ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Bútor javítás, kárpitozás > 15 weboldal. Kategória leírása: Bútorjavítás, kárpitozás, felújítás, restaurálás.
Szponzorált linkek
Albertirsa - Kárpit-Szerviz Kft.
http://www.karpitos.org/

Ha Ön szeretne szép, dekoratív bútorokat, melyek jól funkcionálnak, és minden igényt kielégítenek a lakásában, megfizethető árak mellet akkor mi vagyunk, akit keres, mert a Kárpit Szerviz Kft. elfogadható árakon tevékenységünket folyamatosan bővítve, a piac jellemzőit figyelembe véve a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtjuk az ügyfeleink részére. Kárpitozás, bútorfelújítás, restaurálás, politúrozás, bútor javítás. 2730 Albertirsa Szabadság tér 1-3.

Albertirsa - Kárpit-Szerviz Kft.
Budapest - Kárpitszervíz
http://www.karpitszerviz.hu/

Szeretne lakását szép bútorok által még szebbé tenni? Ebben leszünk az Ön segítségére, nem kell új bútorokat vásárolnia, szakszerű felújítást ajánlunk, ami által egy új bútorvásárlásához képest akár 70%-ot is spórolhat. Tevékenységi köreink : Autó-hajó és motorkerékpár ülés áthúzása, kárpitozása, bútorok szakszerű javítása, festése áthúzása, kárpitozása. 1134 Budapest Szabolcs utca 4.

Budapest - Kárpitszervíz
Székszerviz
http://www.szekszerviz.hu/

Elromlott a kedvenc irodaszék? Nem működik a gázlift? Kiszakadt a kárpitozás? Kitörött a görgő? Nem talált pótalkatrészt, de még továbbra is szeretné használni kedvenc irodaszékét? Most végre itt a megoldás... a székjavítás!

Székszerviz
Fekete István kárpitos-asztalos
http://www.karpitos-asztalos.hu/

Professzionális kárpitozás, asztalos munka és bútorrenoválás versenyképes áron! Különleges szövet vagy bőr választékból elkészítjük, felújítjuk bútorát!

Fekete István kárpitos-asztalos
Varró Kárpitos Műhely
http://karpitosmuhely.hu/

Kárpitos Műhelyünk évtizedes múlttal rendelkező kárpitozással, valamint minőségi kárpitozott bútorok gyártásával foglalkozó budapesti székhelyű vállalkozás. Műhelyünkben mindenféle típusú, illetve stílusú bútor elkészítését, javítását, felújítását, kárpitozását végezzük, valamint ajtó és falikárpitozással is foglalkozunk.

Varró Kárpitos Műhely
Bútor kárpitozás és felújítás
http://www.kreativotthon.hu/

A Kreatív Otthon kárpitos műhely kifejezetten bőrrel bevont bútorokra szakosodott. Egyedileg gyártunk az igényei alapján szövetes bútorokat, úgy mint fotelt, kanapét, ágyat és ülőgarnitúrát az antik stílustól a minimal-, design bútorokig. Antik kárpitozott bútorok újjá varázsolásával is foglalkozunk. Hozzáértő módon csakis kifogásolhatatlan minőségű alapanyagokból dolgozunk azért, hogy az a lehető legtökéletesebb legyen és évtizedekig tudja még örömmel használni! Egyedi asztalosbútorok tervezésével is foglalkozunk. A legötletesebb megoldást hozzuk ki bútorából úgy, hogy az ne csak szép legyen, hanem kényelmesen használható is! Tekintse meg meg eddigi munkáiunkat a weboldalunkon!

Bútor kárpitozás és felújítás
Kárpitos Ipari Kft.
http://www.karpitosszov.hu/

Kárpitozás, antik bútor felújítás: Díjtalan helyszíni felmérés, vagy online árajánlatkérés után vállaljuk rövid határidővel modern, és antik bútorok szakszerű kárpitozását teljes asztalos munkával, fényezéssel magánszemélyek, és közületek részére egyaránt.

Kárpitos Ipari Kft.
Antik bútor javítás
http://www.antikbutorjavitas.hu/

Bauer Mihály - Több évtizede antik és styl bútor felújítással, javítással, restaurálással foglalkozom. Referencia munkáim az osztrák nagyköveti rezidencia antik bútorai között és sok-sok magánszemélynél lelhetőek fel. Az antik bútorok restaurálása kizárólag korabeli eljárással készülnek.

Antik bútor javítás
butor-restaurator.hu
http://www.butor-restaurator.hu/

Fajt Márton antik bútor restaurátor és faszobrász. Restaurálás, felújítás, javítás, intarzia, faragás, politúrozás.

butor-restaurator.hu
Debreczeni László Kárpitos Mester
http://dlkarpitos.hu/

Vállaljuk régi és új bútorok kárpitozását valamint szerkezetének javítását. Asztalosaink segítségével új kárpitos bútorok készítését is vállaljuk. Szolgáltatások bútor javítás, bútor készítés, falikárpit, ajtókárpit készítése, szivacsbetét, matrac készítése... Vállalkozásunk több mint 20 éve stabilan és hatékonyan működik. Mottónk a hatékony munka, korrekt ár, minőségi kiszolgálás és a pontos határidő! Debreczeni László Kárpitos Mester

Debreczeni László Kárpitos Mester
Soós Zoltán kárpitos
http://www.karpitozottbutor.hu

Vállaljuk kárpitos bútorok javítását, áthúzását, új bútorok készítését méretre, antik bútorok felújítását, fal ill. ajtókárpitozást. Kárpitos szakembereink műhelyünkben tradicionális alapanyagokkal, valamint hagyományos kézi technológiával készítik el az Ön bútorát. Ha még nem találta meg az elképzeléseinknek megfelelő stílusú és méretű kárpitos bútort, szakembereink segítségével műhelyünkben minden apró részletre kiterjedően megtervezzük a kívánt darabot. Elképzeléseit képek, rövid leírás vagy saját rajzzal szemléltetheti, ezekből kiindulva tervezzük meg az Ön kárpitos bútorát. Vállaljuk továbbá lakberendezők terveinek megvalósítását.

Soós Zoltán kárpitos
Juhász Zongora- és bútorrestaurálás
http://juhasz-zongora-butorrestauralas.hu/?modul=email

Antik bútor és zongora restaurálás és javítás. Zongora hangolás és felújítás. Évtizedes tapasztalattal.

Juhász Zongora- és bútorrestaurálás
Kárpitos bútor felújítás, és javítás
http://www.karpitos.co.hu/

Antik és modern kárpitos bútorok javítása és felújítása, bútorok kárpitozása, új egyedi kárpitos bútorok tervezése és készítése.

Kárpitos bútor felújítás, és javítás
Arany fotel kárpitos műhely
http://www.aranyfotel.hu/karpitozas

Az antik bútor felújítása szakértői segítség bevonását igényli. Speciális eszközök szükségesek hozzá, hogy ne sértsük meg az anyagot, ezért mindenképp javasolt egy profi javítóműhelybe elvinni a bútort. Az Aranyfotel Kft. magánszemély és intézmények restaurációs megrendeléseit is vállalja. Hagyományos anyagok és módszerek segítségével varázsolják újjá akár az Ön bútordarabját is.

Arany fotel kárpitos műhely
Bútorrestaurátor - asztalos - kárpitos
http://asztalosrestaurator.wix.com/kezdolap

Antik bútorok restaurálása, bútorjavítás és bútor készítés hagyományos és új módszerekkel. Bútorfényezés sellakpolitúrral, különböző viaszokkal és lakkokkal, intarzia, fafaragás készítés és javítás. Kárpitos bútorok restaurálása szerkezeti javítással, rugózat újra építésével, afrik és vattatöméssel, újabb garnitúrák, ágyak, heverők székek áthúzása háztól – házig szállítással, rövid határidővel. Asztalos munkák, galéria építés luc- és borovi fenyőből, lépcsők készítése a tervezéstől a kivitelezésig. Konyha szekrény, gardrób, ágy, polcrendszerek gyártása tömör fából vagy fahelyettesítő anyagokból.

Bútorrestaurátor - asztalos - kárpitos
Hirdetések
Oldal leírása
szerviz.wyw.hu: Szerviz katalógus - szervizek. Autó, motor, gépek, irodagép, duguláselhárítás, háztartási gépek, bútor, kárpit, zárszerviz, pénztárgép, számítógép, laptop, víz, gáz, fűtés javítás-szervíz, gyorszolgálat.
Gyűjteményünkben 501 válogatott szervizek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 501 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 6636